'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

1. sezona, epizoda 89 - 4. studenog

Kako bi obilježili dvadeseto natjecanje, nekoliko natjecatelja s prošlih turnira vratilo se na Midoriyamu kako bi pokušalo prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. Morat će dati sve od sebe jer ove četiri razine najteže su dosad. Na kraju epizode samo su tri natjecatelja uspjela doći do kraja prve razine. Prvi je Yoshiyuki Okuyama koji je oduševio publiku svojom brzinom i ostvarenim ciljem prije isteka vremena. Slijedi Levi Meeuwemberg koji je prozujao kroz prvu razinu i došao do kraja 16 sekunda prije isteka vremena.

1. sezona, epizoda 90 - 5. studenog

Prije planine Midoriyame, prije Makota Nagana, prije negoli je voda bila mutna i prije negoli su se debla kotrljala... Sto je natjecatelja došlo izdaleka kako bi se suočilo s golemim zatvorenim poligonom, osmišljenim da testira granice ljudske izdržljivosti. „Sasuke“, kako ga Japanci zovu, uskoro je postao hit koji bi se mogao pretvoriti u svjetski fenomen. Tisuće sportaša došlo je prihvatiti taj izazov, no samo njih troje je uspjelo doći do kraja. 11 godina nakon prvog turnira, poligon se proširio i razvio. No davne 1997. bio je potpuno nov i natjecatelji su bili nepoznati. U ovoj posebnoj epizodi vidjet ćete prve pokušaje nindža ratnika, upravitelja benzinske pumpe Shinga Yamamota, mnogo prije negoli su nindža ratnici postali zvijezde.

1. sezona, epizoda 91 - 6. studenog

Na posljednjem turniru sto se natjecatelja suočilo s najtežim zaprekama dosad, no prva je razina slomila većinu njih. Samo su tri natjecatelja preživjela, a među njima je Yoshiyuki Okuyama i legenda turnira Makoto Nagano. Najdalje je otišao Amerikanac Levi Meeuewnberg koji je došao do treće razine. Okupilo se sto novih natjecatelja kako bi dokazali da su dovoljno snažni preživjeti četiri teške razine i doći do konačne pobjede. Kao i uvijek, čast i slava su na kocki. Mnogi od najboljih natjecatelja vratili su se i borit će se rame uz rame s timom američkih sportaša željnih borbe.

1. sezona, epizoda 92 - 7. studenog

Prošli je put 40 natjecatelja dalo sve od sebe, no samo je jedan uspio preživjeti prvu razinu. Svi su se trudili, no svi su osim jednog izgubili. Alpinist Lee Yen Chi vratio je nadu došavši do kraja. U ovoj epizodi njih 40 pokušat će isto, uključujući najbolje natjecatelje iz Japana i Amerike, kao i neke od najboljih zvijezda turnira.

1. sezona, epizoda 93 - 8. studenog

U prošloj epizodi 40 natjecatelja pokušalo je svladati teške zapreke. Dok je za mnoge to bio preveliki zalogaj, uključujući Shinga Yamamota, tri nevjerojatna natjecatelja uspjela su preživjeti. Bivši trampolinist Daisuke Nakata, trkač Brian Orosco i zvijezda turnira Bunpei Shiratori. Svi su oni uspjeli izboriti drugu razinu. No u ovoj epizodi, preostalih 20 pokušat će prijeći prvu razinu. Među njima su zvijezde turnira Toshihiro Takeda, Katsumi Yamada i Makoto Nagano. Pridružit će im se Amerikanac Levi Meeuwenberg.

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju