'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

1. sezona, epizoda 57 - 23. rujna

Još 40 natjecateljica došlo je svladati prvu razinu. Za njih 32 bit će to preveliki zalogaj. No nevjerojatnih, strastvenih i borbenih osam sportašica dat će sve od sebe i prijeći prvu razinu.

1. sezona, epizoda 58 - 24. rujna

Posljednjih 20 natjecateljica pokušat će prijeći prvu razinu. Na prošlim turnirima, superskok bio je preteška zapreka za sve. No danas nijedna neće pasti na tome i 11 hrabrih natjecateljica doći će do izazova druge razine.

1. sezona, epizoda 59 - 25. rujna

Danas će se jedanaest natjecateljica suočiti s trećom razinom na kojoj imaju samo 90 sekunda da svladaju supertrezor, zloglasno brdo domina i viseći most. One koje uspiju u tome idu na posljednju razinu na kojoj će pokušati osvojiti toranj koji se nazire u daljini.

1. sezona, epizoda 60 - 26. rujna

Prošla je epizoda obilježila prvi turnir u povijesti, no unatoč velikim talentima, nijedan natjecatelj nije uspio doći do kraja. Da bismo održali napetost, preselili smo poligon u podnožje planine Midoriyame. Zapreke su i dalje nevjerojatno teške, a sto novih natjecatelja okupilo se u nadi da će savladati taj teški poligon.
Da bi u tome uspjeli, natjecatelji prvo moraju preživjeti prvu razinu na kojoj će u samo 60 sekunda morati dokazati svoju snagu i brzinu. Oni koji uspiju u tome, imat će 50 sekunda da prođu labirint na drugoj razini koja uključuje pomične daske, čekiće koji se ljuljaju i teške zidove.
Na trećoj razini preživjeli će se suočiti s metalnom džunglom čeličnih klopki. A svaka je zapreka osmišljena tako da testira izdržljivost gornjeg dijela tijela u ekstremnim uvjetima. A na posljednjoj razini najbolji će imati samo 30 sekunda da se popnu na metalni toranj koji se izdiže iznad svih ostalih zapreka.

1. sezona, epizoda 61 - 27. rujna

U prošloj se epizodi okupilo sto natjecatelja koji su odlučili osvojiti novi poligon na planini Midoriyami. Unatoč mnogim propalim pokušajima, 34 sjajna sportaša skupili su snage za dalje. Prvi od preživjelih dolazi na drugu razinu. Unatoč mnogim propalim pokušajima, dva su se nevjerojatna sportaša dokazala i uspjela doći do kraja. Prvi je radnik na benzinskoj pumpi Shingo Yamamoto bio sjajan dok ga jedna zapreka nije usporila, ali ne dovoljno da ne bi uspio doći do pobjede!

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju