'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

Najbolji borci, hrvači i sportaši moraju proći težak put kako bi osvojili prestižnu titulu Ninja ratnika, a u tome su istovremeno urnebesno smiješni. Na tom putu očekuju ih ekstremne igre koje zahtijevaju maksimalnu fizičku kondiciju, spretnost i koncentraciju: natjecatelji moraju trčati, skakati, puzati i ljuljati se kroz najluđe prepreke da bi pobijedili!

TV show 'Ninja ratnici' dodatno su autorski obogatili Davor Jurkotić i Mario Lipovšek Battifiaca poznatiji kao Hijene, koji su svojim prepoznatljivim humorom kroz komentare na natjecatelje doprinijeli tome da ovaj program bude urnebesna zabava za cijelu obitelj.

ZANIMLJIVOSTI:

1. Od tisuća ljudi koji su kroz 33 sezone pokušali proći prvu razinu natjecanja, samo 100 natjecatelja prošlo je dalje. No, samo četvrorica su uspjela svladati sve četiri razine i osvojiti titulu Ninja ratnika. To su Kazuhiko Akiyama (1999), Makoto Nagano (2006), Yuuji Urushihara  (2010; 2011) i Yusuke Morimoto (2015).

2. Yuuji Urushihara (2010; 2011) jedini je koji je osvojio titulu Ninja ratnika dvaputa.

3. U showu su sudjelovali natjecatelji raznolikih profila. Većina su amaterski sportaši iz Japana, no ostatak sudionika uključuje televizijska lica, pa čak i Olimpijce iz SAD-a, Bugarske, Kine i Koreje.

4. Zbog velike popularnosti showa, do danas je snimljeno najmanje 18 verzija 'Ninja ratnika', a emitirali su se u 157 država.

5. Zbog velike popularnosti showa, određeni su naijnteresantniji natjecatelji počeli uživati status zvijezda.

 

Urnebesan sportsko-zabavni program 'Ninja ratnici' ne propustite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju