'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

1. sezona, epizoda 83 - 28. listopada

Prošli je put 30 natjecateljica dobilo priliku da prođe novu razinu, no njihovi su pokušaji bili uzaludni. 29 hrabrih natjecateljica nije ih moglo prijeći te su završile u vodi. Zapravo, samo je jedna, bivša nindža ratnica i finalistica Rie Komiya prošla do druge razine. Hoće li ostati sama ili će među novih 30 natjecateljica još koja biti uspješna?

1. sezona, epizoda 84 - 29. listopada

Došli smo do najteže prve razine u povijesti turnira. Nove su zapreke osmišljene tako da ruše sve po redu i rezultati su poražavajući. Od sto žena ratnica, njih 96 poraženo je. No četiri nevjerojatne natjecateljice postigle su ono nemoguće i došle do druge razine. Zabavljačica Rie Komiya prva je prošla dalje. Tu je i Maho Tanaka koja je uspjela doći do cilja 20 sekunda prije isteka vremena.

1. sezona, epizoda 85 - 30. listopada

Kako bi obilježili dvadeseto natjecanje, nekoliko natjecatelja s prošlih turnira vratilo se na Midoriyamu kako bi pokušalo prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. Morat će dati sve od sebe jer ove četiri razine najteže su dosad. Na prvoj sudionici imaju samo 120 sekunda da prijeđu poznate, ali nemilosrdne zapreke. Druga razina je puna fizički najzahtjevnijih zapreka dosad.

1. sezona, epizoda 86 - 31. listopada

Nekoliko natjecatelja iz prošlosti vraća se na Midoriyamu kako bi pokušali prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. U prošlo je epizodi njih 30 pokušalo prijeći prvu razinu, no nitko nije uspio, među njima je i prvi pobjednik turnira nindža ratnika, bivši ribar Kazuhiko Akiyama. No čak je i on završio u vodi. Danas se 30 novih natjecatelja punih nade priprema za osvajanje ove teške razine.

1. sezona, epizoda 87 - 88 - 1. studenog

U posljednje dvije epizode 60 natjecatelja punih nade suočilo se nemilosrdnim zaprekama prve razine, no za većinu njih bile su preteške. No nadu je vratio Yoshiyuki Okuyama koji je inspirativnim nastupom uspio doći do kraja prve razine.

U posljednjoj epizodi 30 natjecatelja suočava se s prvom razinom, no samo je jedan prošao dalje. Kad se činilo da je nada potpuno nestala, Amerikanac Levi Meeuwenberg vratio je vjeru. Osim što je postao drugi natjecatelj koji je preživio prvu razinu, učinio je to 18 sekunda prije kraja. U ovoj epizodi deset posljednjih natjecatelja suočit će se sa zaprekama, a među njima su i neki najbolji sportaši: gimnastičar, zvijezda turnira, itd. Žele li pobijediti, morat će se usredotočiti.

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju