Ninja ratnici

ninja ratnici
,
ninja ratnici
hr_HR

PON - PET 10.50

(Ninja Warriors/Sasuke), Japan, 1997.

104 nastavaka
Komentatori: Davor Jurkotić i Mario Lipovšek Battifiaca

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina. 

Najbolji borci, hrvači i sportaši moraju proći težak put kako bi osvojili prestižnu titulu Ninja ratnika, a u tome su istovremeno urnebesno smiješni. Na tom putu očekuju ih ekstremne igre koje zahtijevaju maksimalnu fizičku kondiciju, spretnost i koncentraciju.

TV show 'Ninja ratnici' dodatno su autorski obogatili Davor Jurkotić i Mario Lipovšek Battifiaca poznatiji kao Hijene, koji su svojim prepoznatljivim humorom kroz komentare na natjecatelje doprinijeli tome da ovaj program bude urnebesna zabava za cijelu obitelj.

Od 1900 ljudi koji su pokušali proći prvu razinu natjecanja, samo 100 natjecatelja prošlo je dalje. No, samo dvojica će uspjeti svladati sve četiri razine i osvojiti titulu Ninje ratnika. Ne propustite saznati tko će odnijeti laskavu titulu!

ZANIMLJIVOSTI:

U showu su sudjelovali natjecatelji raznolikih profila. Većina su amaterski sportaši iz Japana, no ostatak sudionika uključuje televizijska lica, pa čak i Olimpijce iz SAD-a, Bugarske, Kine i Koreje.

Epizode 'Ninja ratnika' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u! Više o seriji saznajte na 'Ninja ratnici'.Tagovi