'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

1. sezona, epizoda 52 - 16. rujna

Na redu su nindža ratnice. Poznate zapreke planine Midoriyame sad su promijenjene kako bi testirale snagu ženskih kandidata. Dok se tradicionalne zapreke usredotočuju na snagu i izdržljivost, nindža ratnice suočit će se s izazovima koji iziskuju nevjerojatnu ravnotežu, brzinu i spretnost. Sto se sportašica iz cijelog svijeta okupilo na ovom turniru. Različitih su profesija, od srednjoškolki do sumo-hrvačica, no njihov je cilj isti: konačna pobjeda.

1. sezona, epizoda 53 - 17. rujna

Novih se 50 sportaša okupilo u podnožju planine Midoriyame sa željom da prođe sve razine. No svi su natjecatelji pali već na prvoj. Samo je njih dvoje uspjelo doći do druge razine, no na nemilosrdnom superskoku oboje će završiti u vodi.

1. sezona, epizoda 54 - 18. rujna

Sedamdeset i pet natjecateljica pokušalo je prijeći prvu razinu, no njih 74 palo je u vodu, zajedno sa svojim snovima o konačnoj pobjedi. Prva razina zahtijeva besprijekornu ravnotežu i najmanja pogreška može upropastiti šanse. Unatoč malim izgledima jedna će natjecateljica uspjeti. Dok se ona odmara za drugu razinu, ostalih 25 natjecateljica priprema se za prvu.

1. sezona, epizoda 55 - 19. rujna

Jedna žena, zabavljačica Yuko Mizuno, uspjela je svladati izazov i prijeći prvu razinu 16 sekunda prije kraja. Još 25 natjecateljica pokušat će isto, no koja će prijeći opasne zapreke i doći do druge razine ili još dalje?

1. sezona, epizoda 56 - 20. rujna

Danas počinje još jedan turnir ninja ratnica i sto novih natjecateljica stiglo je na početak, željnih konačne pobjede. Na prvoj razini imat će 85 sekunda da prijeđu osam zapreka uključujući novu raketu, a na drugoj razini preživjelima će trebati brzina i nada da će je uspjeti prijeći u 40 sekunda. One koje uspiju idu na treću razinu na kojoj će imati samo 90 sekunda da prijeđu teške zapreke. A na posljednjoj razini imat će 35 sekunda da se popnu na toranj koji se vidi u daljini

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju