'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

1. sezona, epizoda 37 - 29. srpnja

Poznate prepreke planine Midoriyame prilagođene su testiranju vještina natjecateljica. Na ovom će se turniru natjecati samo žene! Osim snage i izdržljivosti nindža ratnice suočit će se s izazovima ravnoteže, brzine i spretnosti. Na prvoj razini natjecateljice će morati dokazati nevjerojatnu ravnotežu i proći niz zapreka u manje od 105 sekunda. Na drugoj razini morat će pokazati brzinu i u samo 35 sekunda prijeći sve zapreke. One koje prežive suočit će se s trećom razinom u kojoj će biti najvažnija ravnoteža, a žene će imati samo 90 sekunda da dokažu svoju spremnost. A one najbolje koje uspiju doći do posljednje razine imat će samo 35 sekunda da se popnu na toranj koji se vidi u daljini.
Danas će 50 natjecateljica pokušati prijeći prvu razinu, a njih 48 moći će samo sanjati o pobjedi nakon bolnog poraza. Nestabilno kamenje bit će preteško za većinu natjecateljica, a i raketa je opasan izazov. One koje dođu do nje uskoro će se naći u blatu. No unatoč slabim šansama dvije će natjecateljice uspjeti doći do cilja i druge razine: akrobatkinja Ayako Miyake i atletičarka Kazue Watanabe. Dok se njih dvije pripremaju za drugu razinu, sljedećih 50 tek čeka prva razina. Vidjet ćemo još teških zapreka, ludih natjecateljica i nindža ratnica.

1. sezona, epizoda 38 - 30. srpnja

Sto natjecateljica sanja o svladavanju teških zapreka, no za gotovo sve to je ipak pretežak izazov. Međutim, šest je natjecateljica uspjelo preživjeti i prijeći na sljedeću razinu. Prva među njima je voditeljica Rie Komiya. Potom, dvije olimpijke uspjele su prijeći prvu razinu: Saoir Yoshida i Miho Yamada. Tu su i plesačica Sayaka Asami, gimnastičarka Oana Ban i naposljetku, plesačica Mika Izumi. Tih šest žena pridružit će se akrobatkinja Ayoko Miyake i zvijezda atletike Kazue Watanabe. Druga razina testirat će njihovu brzinu i izdržljivost, a morat će pokazati i nevjerojatnu ravnotežu.

1. sezona, epizoda 39 - 31. srpnja

Osam žena slavi pobjedu i prelazi na drugu razinu. Među najboljima nalaze se atletičarka, plesačica, akrobatkinja, tri olimpijke i natjecateljica kojoj je na prošlom natjecanju za dlaku izmaknula pobjeda. Imaju samo 35 sekunda da prođu drugu razinu i morat će se pojaviti u svojem najboljem izdanju. One koje prođu čeka treća razina na kojoj je najvažnija ravnoteža, a natjecateljice će imati samo 90 sekunda da pokažu svoju spremnost.

1. sezona, epizoda 40 - 1. kolovoza

Pedeset natjecateljica čeka prva razina, a njih 48 shvatit će da ovo natjecanje i nije tako jednostavno. Ravnoteža je velik problem i mnoge će natjecateljice izgubiti tlo pod nogama na mnogim zaprekama. No unatoč malim šansama dvije junakinje uspjet će doći do kraja i prijeći na drugu razinu.

1. sezona, epizoda 41 - 2. kolovoza

Sto nestrpljivih natjecateljica čekaju teške zapreke, no gotovo su sve pale. Od nestabilnog kamenja, do vjetrenjače i rakete, većina natjecateljica nije pokazala spremnost za nastavak. No četiri najodlučnije preživjet će današnju razinu i prijeći na sljedeću.

1. sezona, epizoda 41 - 4. kolovoza

Stigli smo do kraja turnira. Sto natjecateljica silno je htjelo svladati planinu Midoriyamu i četiri teške razine. Za sve su više natjecateljica zapreke bile preteške, no dvije su uspjele doći do posljednje razine.

Seriju 'Ninja ratnici' pratite svaki dan u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju