'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

24. epizoda - 15. srpnja

Danas 50 natjecatelja prihvaća izazov. Vrućina otežava natjecanje, preskakanje zapreka uzelo je danak, a razočaranje se osjeća u zraku. Najmlađi natjecatelj Kota Honma zamalo da nije uspio, a dan je bio loš i za japanskoga ponajboljeg komičara. Dvojica natjecatelja Shunsuke Nagasaki i Yasushi Yamada prošli su prvu razinu. No 50 natjecatelja tek čeka svoj red i pobjednik može biti tko od njih.

25. epizoda - 16. srpnja

Trideset natjecatelja prihvaća izazov. Vlada strašna vrućina, zakrivljeni zid prevelika je zapreka za mnoge ratnike i razočaranje se osjeća u zraku. Katsumi Yamada, nindža ratnik, poražen je na mostu oštrica nakon ispadanja iz sigurnosne omče. Nastup Paula Hamma izgledao je obećavajuće, no ponestalo mu je vremena. Toshihiro Takeda, vatrogasac, prošao je prvu razinu s najboljim prolaznim vremenom. Završio ju je čak 23 sekunde prije kraja. Gimnastičar Morgan Hamm završio je razinu 9,5 sekunda prije kraja.

26. epizoda - 17. srpnja

Sto natjecatelja prihvatilo je izazov, a njih 93 su eliminirana. Preskakanje zapreka i zakrivljeni zid bili su preteški za mnoge, a velika vrućina uzima svoj danak. No unatoč teškim uvjetima tri natjecatelja danas će biti uspješna i doći do druge razine. Prvi je Shingo Yamamoto, upravitelj benzinske stanice, zatim Makoto Nagano, ribar koji je trenirao na svojem ribarskom čamcu, i Bunpei Shiratori kojeg će vrućina potpuno iscrpiti.

27. epizoda - 18. srpnja

Nijedan od sto natjecatelja nije uspio. Na prvoj razini preskakanje zapreka i kotrljanje s deblom preveliki su izazovi za jednog od najboljih japanskih komičara. A neki od najboljih nisu uspjeli svladati zakrivljeni zid te je u natjecanju ostalo sedam natjecatelja. Na drugoj razini labirint-zapreka bio je previše za jednog natjecatelja. Makoto Nagano uhvatio je metalni lanac, no ubrzo se izgubio. Na trećoj razini imamo šestoricu natjecatelja koji su jedan za drugim pali u blato i izgubili.

28. epizoda - 19. srpnja

Danas će 50 natjecatelja prihvatiti izazov, no njih 47 neće proći dalje. Tri će ratnika uspješno proći prvu razinu i doći do druge. Prvi je automehaničar Hidenori Nagasawa. Potom biznismen Kenji Takahashi. I na kraju manaken i sportaš Tomuyuki. On će proći prvu razinu s najboljim prolaznim vremenom.

29. epizoda - 20. srpnja

Stigli smo do kraja prve razine. Stotinu je natjecatelja prihvatilo izazov, a njih 84 su eliminirana. Tijekom prve polovice natjecanja šesterostruki koraci i kotrljanje s deblom bili su previše za mnoge. No tijekom druge polovice najbolji su pokazali da su dorasli izazovu i 16 nevjerojatnih natjecatelja uspjelo je proći prvu razinu! Čeka nas uzbudljiva druga razina s obzirom na broj natjecatelja.

30. epizoda - 21. srpnja

Šesnaest natjecatelja pokušat će proći drugu razinu. Imaju samo 66 sekunda i moraju biti brzi i oprezni dok se kreću kroz labirint užadi, skokova i teških zidova. Hoće li ijedan od njih uspjeti doći do treće razine?

 

Seriju 'Ninja ratnici' pratite vikendom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju