Treću sezonu reality serije 'Vučna služba Miami' pratite na Doma TV-u!

Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu reality serije 'Vučna služba Miami', u kojoj će se zaposlenici vučne službe 'Tremont' baviti novim preprekama koje će im se nanizati – od pokušaja sabotaže koje će im priređivati konkurentske vučne službe, do nenadane inspekcije i još neviđenih sukoba s ljutitim vlasnicima zaplijenjenih vozila.



Vučna služba 'Tremont' obiteljska je tvrtka koja posluje u prelijepom South Beachu u Miamiju, a u reality seriji 'Vučna služba Miami' gledatelji imaju priliku svjedočiti njihovoj svakodnevnici koja je sve samo ne predvidljiva ili monotona. U gradu koji milijuni turista posjećuju kako bi i danju i noću tulumarili, nema ni približno dovoljno parkirališnih mjesta, a tu uskaču vučne službe, među kojima je i 'Tremont'. Osim što se zaposlenici službe svakoga dana moraju suočavati i sukobljavati s bijesnim vlasnicima zaplijenjenih vozila, svakodnevno moraju biti na najvećem oprezu i zbog oštre konkurencije, koja ih nastoji sabotirati na svakom koraku.



U trećoj sezoni ove uzbudljive reality serije, Robbie i Bernice upadnu na razgledavanje kuće kako bi zaplijenili Maserati agenta za nekretnine, a njihov sukob na obali završit će golemim pljuskom u vodu. Njih će se dvoje sukobiti i s gnjevnom majkom dječje zvijezde, a morat će i prekinuti snimanje seksi videospota. Robbie i Perez naći će se u nevolji kada ih napadne bijesna bodibilderica na steroidima, a Christieno neobično ponašanje dovest će do jednog šokantnog otkrića. 'Tremontova' budućnost bit će ugrožena jer, osim što im vozači konkurentskih vučnih služba pokušavaju ukrasti zapljene po gradu, pojavit će se i iznenadna inspekcija, a odlagalište tvrtke preplavit će zmije!

Kako će se Tremontovi nositi s brojnim preprekama koje će im se ove sezone nanizati, ne propustite doznati na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju