Doma TV donosi petu sezonu reality serije 'Vučna služba Miami', u kojoj gledatelje očekuju nove zavrzlame u vučnoj službi 'Tremont'. Tvrtka će se suočiti s dosad najvećom krizom, a nova direktorica bit će prisiljena uhvatiti se ukoštac s njom, iako je svjesna da se šanse za uspjeh svakim satom smanjuju.

Uz dinamičnu reality seriju 'Vučna služba Miami' gledatelji imaju priliku zaviriti u svakodnevne poslove zaposlenika vučne službe 'Tremont', koja posluje u atraktivnom South Beachu u Miamiju koji tijekom cijele godine vrvi turistima željnima danonoćne zabave. Vučne službe stoga imaju pune ruke posla jer u gradu se uvijek traži parkirališno mjesto više. Konkurencija je velika i nemilosrdna, u što su se 'Tremontovi' zaposlenici imali prilike uvjeriti više puta dosad.



Osim što uvijek moraju biti na oprezu zbog konkurentnih vučnih službi, također moraju biti spremni i na ljutite vlasnike zaplijenjenih vozila, koji rijetko prihvaćaju vuču bez borbe, pa na cestama South Beacha nikad ne nedostaje ponekad opasnih, a ponekad urnebesnih situacija.

Već na samom početku sezone tvrtka će se suočiti s najvećom dosad krizom, a nova direktorica Christie morat će se hrabro suočiti s njom. Naime, 'Tremontu' prijeti deložacija, a Christie će morati skupiti novac kako bi se tvrtka preselila u novi prostor. Jeromea će neposredna opasnost lokalne divljine ponovno spojiti s njegovom bivšom djevojkom, a Perez će ući u sukob sa zaposlenicama vučne službe.



Nakon što ga Wanda izbaci iz kuće, Jerome se doseli k Bernice i njezinoj majci, no problemi tu ne prestaju jer će se vratiti i njegova vrebačica, koja će izazvati pravi kaos! Do kraja sezone, 'Tremontu' će prijetiti raspad s eksplozivnim posljedicama, a nova direktorica Christie dobit će priliku koja bi mogla promijeniti sve.

Ne propustite petu sezonu dinamične reality serije 'Vučna služba Miami' od 18. studenog na Domi TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju