Doma TV donosi petu sezonu reality serije 'Vučna služba Miami', u kojoj gledatelje očekuju nove zavrzlame u vučnoj službi 'Tremont'. Tvrtka će se suočiti s dosad najvećom krizom, a nova direktorica bit će prisiljena uhvatiti se ukoštac s njom, iako je svjesna da se šanse za uspjeh svakim satom smanjuju.

Uz dinamičnu reality seriju 'Vučna služba Miami' gledatelji imaju priliku zaviriti u svakodnevne poslove zaposlenika vučne službe 'Tremont', koja posluje u atraktivnom South Beachu u Miamiju koji tijekom cijele godine vrvi turistima željnima danonoćne zabave. Vučne službe stoga imaju pune ruke posla jer u gradu se uvijek traži parkirališno mjesto više. Konkurencija je velika i nemilosrdna, u što su se 'Tremontovi' zaposlenici imali prilike uvjeriti više puta dosad.Osim što uvijek moraju biti na oprezu zbog konkurentnih vučnih službi, također moraju biti spremni i na ljutite vlasnike zaplijenjenih vozila, koji rijetko prihvaćaju vuču bez borbe, pa na cestama South Beacha nikad ne nedostaje ponekad opasnih, a ponekad urnebesnih situacija.

Već na samom početku sezone tvrtka će se suočiti s najvećom dosad krizom, a nova direktorica Christie morat će se hrabro suočiti s njom. Naime, 'Tremontu' prijeti deložacija, a Christie će morati skupiti novac kako bi se tvrtka preselila u novi prostor. Jeromea će neposredna opasnost lokalne divljine ponovno spojiti s njegovom bivšom djevojkom, a Perez će ući u sukob sa zaposlenicama vučne službe.Nakon što ga Wanda izbaci iz kuće, Jerome se doseli k Bernice i njezinoj majci, no problemi tu ne prestaju jer će se vratiti i njegova vrebačica, koja će izazvati pravi kaos! Do kraja sezone, 'Tremontu' će prijetiti raspad s eksplozivnim posljedicama, a nova direktorica Christie dobit će priliku koja bi mogla promijeniti sve.

Ne propustite petu sezonu dinamične reality serije 'Vučna služba Miami' od 18. studenog na Domi TV!