Doma TV donosi drugu sezonu uzbudljive reality serije 'Vučna služba Miami' koja prati obiteljsku tvrtku Tremont, čiji se zaposlenici svakodnevno, osim zapljenom vozila, bave se i ljutitim vlasnicima vozila.

'Vučna služba Miami' je reality serija koja prati uzbudljivu svakodnevnicu vučne službe Tremont, obiteljske tvrtke koja posluje u prelijepom South Beachu u Miamiju, gdje milijuni turista dolaze ludovati i tulumariti.



Međutim, za sve njih u gradu nema ni približno dovoljno parkirališnih mjesta, a tu uskače Tremont. Očekivano, vlasnicima vozila nikad se neće svidjeti zapljena njihova vozila, pa Tremontovi svakoga dana doživljavaju zanimljive susrete, ali i sukobe s njima.



Tremonti su se nedavno preselili u novi objekt, što predstavlja iskušenje za Roberta starijeg i njegove zaposlenike. Dok nova zaposlenica Bernice odbija poslušnost, Christie će se na samom početku sezone se naći u opasnosti kada u dvorište tvrtke upadne bivši robijaš.

U dvorište tvrtke doći će i skupina ljutitih nogometnih navijača, ali i igrača paintballa, koji će iskazati svoje nezadovoljstvo zapljenom njihova vozila. Robertu mlađem netko će ukrasti automobil, a nestašni lemur napravit će veliki nered u čekaonici tvrtke.



Nakon što Christie napusti vučnu službu, Robert će je pokušati nagovoriti da se vrati, a omest će ga šokantan napad eksplozijom! Kako će se Tremonti nositi sa svakodnevnim izazovima, doznajte u drugoj sezoni reality serije!

Drugu sezonu reality serije 'Vučna služba Miami' pratite vikendom u jutarnjem terminu na Domi TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju