Doma TV donosi četvrtu sezonu reality serije 'Vučna služba Miami', u kojoj će gledatelji imati priliku pogledati nove privatne i profesionalne zavrzlame unutar obiteljske tvrtke 'Tremont'.

Reality serija 'Vučna služba Miami' gledateljima donosi zanimljivu svakodnevnicu obiteljske tvrtke, vučne službe 'Tremont', koja posluje u South Beachu u Miamiju, prelijepom središtu za danonoćne zabave.

Njihovi su dani, osim zapljenom vozila, ispunjeni i neprestanim i nerijetko urnebesnim sukobima s gnjevnim vlasnicima vozila, ali i zavrzlamama u privatnim životima. Za zaposlenike 'Tremonta' nikad nema odmora, posebice jer su svakodnevno izloženi pritiscima konkurentnih tvrtki koje ih nastoje „maknuti s puta“.

Na početku četvrte sezone, Christie se približava majčinstvu, a ubrzo će donijeti i neočekivanu odluku u vezi sa svojom budućnosti u tvrtki. Robert također razmišlja o odluci koja bi mogla uvelike utjecati na njegovu tvrtku i obitelj.

Novi zaposlenik 'Tremonta' slučajno će se naći u nezavidnoj situaciji nakon što sazna zapanjujuću tajnu o Bernice, koja se pak marljivo priprema za polaganje ispita za stjecanje dozvole za vozača vučne službe.

Jeromea će naizgled napustiti sreća koja ga je dosad pratila u ljubavi, a zaposlenike tvrtke i članove obitelji Tremont pogodit će veliki skandal koji će dovesti do novih sukoba i borbi oko vodstva vučne službe!

Četvrtu sezonu serije 'Vučna služba Miami' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju