Najpoznatiji rivali s malih ekrana u novim avanturama!

2. sezona, epizoda 20 - 25. studenog 

Mali Pačić traži pomoć od detektiva Toma i Jerry da pronađu njegovu djevojku Fifi koja ga čeka kako bi ga vodila na putovanje. Detektivi Tom i Jerry pomažu Toodles da pobjedi na plesnom natjecanju.
Tomj pokušava pojesti Malog Pačića pa Jerry radi sve kako bi ga zaštitio.

2. sezona, epizoda 21 - 26. studenog

Tom gubi dlaku te pita Jerryja i Spikea za pomoć. Detektivi Tom i Jerry istražuju slučaj pomahnitalog psa koji uznemirava svaku mačku u gradu. Tom postaje predmet šale kada mora nositi češer na glavi tjedan dana.

2. sezona, epizoda 22 - 27. studenog

Ulični miš iskoristi Toma i Jerryja kako bi došao do hrane. Vještice bace čaroliju na Tomovo ponašanje kako bi imao više razumjevanja za Jerryja. Tom dolazi u mačji institut i pokušava spriječiti da njegove zamke ulove Meatheada u kući.

2. sezona, epizoda 23 - 28. studenog

Tom i Jerry se potuku u muzeju nacionalnih antikviteta. Tom i Jerry pokušavaju zaustaviti mačića lopova koji krade stvari iz hotela. Winston vodi malu školu te mu Tom i Jerry pomažu s najtežim predmetima.

2. sezona, epizoda 24 - 29. studenog

Tom, Jerry i Spike se razbole te ujak Pecos dolazi brinuti o njima. Detektivi Tom i Jerry pomažu psu da istraži izvanzemaljce koji su se pojavili u kući njegovih prijatelja. Kada Butch ponudi Tomu svoju kost, želi realizirati svoje planove.

Crtanu seriju 'Tom i Jerry show' pratite od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju