Legendarni Tom i Jerry vraćaju se u novome izdanju klasične animirane serije uz koju su mnoge generacije provele svoje djetinjstvo, ali i mnoge trenutke nakon djetinjstva.

1. sezona, epizoda 16 - 16. rujna

Tom i Butch natječu se za čelno mjesto u Udruzi lovaca na miševe i moraju se dokazati tako da napokon ulove Jerryja.Hildie i Beatie obilježavaju dan majčine smrti, a Tom im pokušava pomoći tako što je želi oživjeti.

1. sezona, epizoda 17 - 17. rujna

Tom je glavni predmet dokumentarca koji prati njegove svakodnevne aktivnosti, od potjera za Jerryjem do šarmiranja Toodles. Dr. Bigby izumi uređaj koji slučajno teleportira Toma i Jerryja u Pariz.

1. sezona, epizoda 18 - 18. rujna

Rick i Ginger odlaze na odmor i vode Toma i Spikea na avion. Slijepi putnici Jerry i Tuffy također su ondje i uskoro se ljubimci počinju naganjati po avionu. Rick i Ginger potajno dovode Toma i Spikea u hotel u kojem su zabranjeni ljubimci, pa ih tjeraju da im obećaju da neće otići iz sobe. Hoće li se ljubimci lijepo ponašati?

1. sezona, epizoda 19 - 19. rujna

Jerry i Tuffy na krstarenju s Rickom i Ginger ostavljaju Spikea i Toma u sobi i odlaze istraživati, ali opaki brodski mačak Grubijan ne preza ni pred čime dok ih terorizira. Rick i Ginger vode Toma i Spikea na izlet i Spikea terorizira pas koji putuje u prikolici. Jerry i Tuffy zarobljeni su u Rickovu i Gingerinu kovčegu.

1. sezona, epizoda 20 - 20. rujna

Hildie i Beatie donose kući čarobno zrcalo koje proriče budućnost. Ono Tomu pokazuje budućnost koja se njemu ne sviđa, pa je on pokušava izbjeći, ali samo pogoršava stvari. Spike moli Toma i Jerryja da mu pomognu pronaći nestale kosti i detektivi istražuju gradski vrt.

Crtić 'Tom i Jerry show' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju