Legendarni Tom i Jerry vraćaju se u novome izdanju klasične animirane serije uz koju su mnoge generacije provele svoje djetinjstvo, ali i mnoge trenutke nakon djetinjstva.

2. sezona, epizoda 1 - 29. listopada

Spike treba Tomovu i Jerryjevu pomoć kako bi izvadio zub i ne bi morao otići veterinaru. Jerry i Tuffy se spremaju za Dan Slika dok se Tom i Spike uređuju. Kad Tom slučajno unese zrikavca u kuću, mora ga se riješiti kako bi izbjegao spavanje vani sa Spikeom.

2. sezona, epizoda 2 - 30. listopada

Tom je vani kada započne oluja. Kada uđe unutra i kad kiša stane, Jerry i Tuffy muče njega, Spikea i Tykeja korištenjem vode. Rick naruči robot s mačjom dlakom koji uzrokuje probleme između Toma i Jerryja. Mala Patkica misli kako nosi lošu sreću Tomu, Jerryju i Spikeu nakon što prođu ispod ljestava.

2. sezona, epizoda 3 - 31. listopada

Kad Tom ostane motriti na tijesto za tortu dok je Ginger otišla u dućan, Jerry i Tuffy koriste papirnate avione kako bi došli do tijesta. Tom je uzbuđen jer ide s Rickom i Ginger za vikend na rajski otok, ali se ozlijedi kad naganja Jerryja te mu Rick i Ginger prijete kako će ostat na čuvanju ako se nastavi takvo ponašanje. Maleni mačić Button ostane u kući dok ne dobije novi dom. Svima se svidi osim Tomu.

2. sezona, epizoda 4 - 1. studenog

Tom, Jerry i Butch gledaju reklamu za sir kada čuju da se zalihe brzo troše te dolazi do rivalstva njih trojice. Svaki od njih želi dobiti zadnju vrećicu grickalica od sira. Jerryjev ujak Harry je u posjeti te je Tuffy radi toga veoma uzbuđen jer je čuo dosta o njemu. Harry želi predah od svojeg nomadskog života na velikom party brodu, no ne treba mu dugo da shvati da takav život ima puno prednosti. Kada Toodles kaže roditeljima da ima djecu, pita Toma želi li biti njezin muž.
 

Crtić 'Tom i Jerry show' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju