Tom i Jerry show

tom i jerry show
,
tom i jerry show
hr_HR

PET - NED 07.25

(The Tom and Jerry Show), 2014., SAD, animirana serija
1. sezona, 26 epizoda

Autor animirane serije: Bob Jaques
Redatelji: Bob Jaques, Darrell Van Citters

Doma TV na male ekrane donosi novo izdanje klasika legendarnih animatora Hanne i Barbere o najpoznatijem mačku i mišu i vječnim rivalima čijim potjerama nema kraja – Tomu i Jerryju! Pogledajte u kakve će nove nevolje upasti poznati junaci, kojima će se ovoga puta pridružiti i njihovi brojni prijatelji, kao što su pas Spike i miš Napoleon. Njihove zgode i nezgode zabavit će sve generacije gledatelja!

O animiranoj seriji:

Legendarni Tom i Jerry vraćaju se u novome izdanju klasične animirane serije uz koju su mnoge generacije provele svoje djetinjstvo, ali i mnoge trenutke nakon djetinjstva. Zašto? Jer jednostavno nije moguće zasititi se vječnih potjera i duhovitih smicalica koje Tom i Jerry priređuju jedno drugome, a koje su ih uvrstile među najomiljenije animirane likove svih vremena!

U svakoj epizodi vidjet ćemo što će Tom i Jerry smisliti kako bi se međusobno uvalili u nove nevolje u već svima poznatim dvorištima njihova predgrađa, ali nerijetko i u okruženju ispunjenom fantazijom i čarolijom, kao što su vještičja koliba ili laboratorij ludog znanstvenika. Mogućnosti su naprosto beskrajne, a zabava je zagarantirana!

Mali i veliki gledatelji zasigurno će se odlično zabaviti uz Toma i Jerryja, koji ih očekuju s novim avanturama - od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu - na programu Doma TV-a.Tagovi