'Mini Tom i Jerry' animirana je serija napravljena u produkciji tvoraca likova, poznatih animatora Hanne i Barbere, koja nas vraća u dane djetinjstva najpoznatijeg mačka i miša s malih ekrana.

3. sezona, epizoda 35 - 29. srpnja

Zli stočarski magnat McWolf prijeti pastiru Klempi, Cal savjetuje Toma o tome kako da eliminira Jerryja, a snobovska žena pozove Calaboose Cala na posao.

3. sezona, epizoda 36 - 30. srpnja

Klempo i Klempić upoznaju McWolfensteinovu nevjestu, zavađeni klanovi McMeece i Catfield bitku prenesu u Tomovu i Jerryjevu kuću, a vozač poštanske kočije Klempo brani pošiljku zlata i krasnu Lily od zloglasnog ljubećega bandita.

3. sezona, epizoda 37 - 31. srpnja

Klempo se natječe protiv Ice Pick McWolfa, i Tom Oko Sokolovo i jedna ptica pokušavaju uhvatiti Jerryja, a Tom se ponaša lijepo kad dozna da mu je ostao samo jedan od njegovih devet života.

3. sezona, epizoda 38 - 1. kolovoza

Prljavi Klempo nesmiljeno lovi kriminalca McWolfa, Toma angažiraju da makne Jerryja iz koncertne dvorane u kojoj nastupa slon koji se boji miševa i, naposljetku, Tom otkrije da jedan pas čuvar ne može odoljeti frizbijima.

3. sezona, epizoda 39 - 2. kolovoza

Klempo i Klempić natječu se u odbojci s McWolfom, Tom napokon uhvati kralja Wild Mousea, a jedan znanstvenik šalje Toma i Jerryja u svemir kako bi otkrio mogu li prirodni neprijatelji miroljubivo koegzistirati.

Ne propustite treću sezonu animirane serije 'Mini Tom i Jerry' od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju