Doma TV na male ekrane donosi drugu sezonu animirane serije koja prati svakodnevne dogodovštine legendarnih rivala Toma i Jerryja, pritom nas vraćajući u doba njihova djetinjstva.

Pogledajte što su sve omiljeni mačak i miš s malih ekrana izvodili kao nestašni mačić i mladi miš!

'Mini Tom i Jerry' animirana je serija napravljena u produkciji tvoraca likova, poznatih animatora Hanne i Barbere, koja nas vraća u dane djetinjstva najpoznatijeg mačka i miša s malih ekrana. Tom i Jerry već desetljećima uveseljavaju djecu koja gledaju njihove urnebesne zgode, no sada najmlađi gledatelji imaju priliku pogledati i u kakve su sve nevolje njih dvojica upadali kao klinci, kada je Tom bio samo zaigrani mačić, a Jerry mali, snalažljivi mišić. Prije nego što su odrasli, Tom i Jerry bili su jednako veliki obožavatelji akcije i dobrih podvala, a u to će se gledatelji ponovno uvjeriti u drugoj sezoni animirane serije.

Što će se dogoditi kada se Jerry sprijatelji sa slonom koji mu pomaže braniti se od Toma? Hoće li Tom uspjeti dokazati da je bolji glazbenik od Jerryja? Hoće li ih Spike uspjeti naučiti što je prava bratska ljubav? Što će se dogoditi kada u posjet dođe Jerryjeva majka? Odgovore na sva ta pitanja saznat ćemo u drugoj sezoni animirane serije 'Mini Tom i Jerry'!

Najmlađi gledatelji zasigurno će se dobro zabaviti uz urnebesne zgode mladih Toma i Jerryja na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju