'Mini Tom i Jerry' animirana je serija napravljena u produkciji tvoraca likova, poznatih animatora Hanne i Barbere, koja nas vraća u dane djetinjstva najpoznatijeg mačka i miša s malih ekrana.

3. sezona, epizoda 25 - 15. srpnja
Tom i Jerry rade probleme u vatrogasnoj postaji, Klempo i Klempić sukobljavaju se s vukom, a mačak Kyle završi vezan lisičinama za psa.

3. sezona, epizoda 26 - 16. srpnja
Tom i Jerry pomognu duhu jednoga psa, Klempo i Klempić bore se s klonovima zlog dr. McWolfa, a mišji izviđači nadmudre svoga kapetana u pustolovini divljinom.

3. sezona, epizoda 27 - 17. srpnja
Tom i Jerry svađaju se oko toga koji će program na TV-u gledati, istražitelji Klempo i Klempić osujete okrutnoga kriminalca, a gladni Clyde i Kyle pokušavaju uloviti pticu.

3. sezona, epizoda 28 - 18. srpnja
Učiteljica priča razredu o pretpovijesnim zakletim neprijateljima mačku Tomu i špiljskom mišu Jerryju. Ludi znanstvenik McWolfenstein vraća se s dosadnim čudovištem, a Blast-Off Buzzard lovi zmiju Crazy Legs preko gradilišta.

3. sezona, epizoda 29 - 19. srpnja
Tom brani svoj svemirski brod od izvanzemaljskog miša, Klempo i njegov partner Klempić bore se protiv podlog Snorthdoga, a Blast-Off Buzard nalazi Crazy Legs u napuštenom zabavnom parku.

Ne propustite treću sezonu animirane serije 'Mini Tom i Jerry' od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju