Mini Tom i Jerry, 3. sezona

Mini Tom i Jerry, 3. sezona - 1
,
Mini Tom i Jerry, 3. sezona - 1
hr_HR

PON - PET 10.25

(Tom & Jerry Kids Show), 1991., SAD
Tvorci i izvršni producenti: William Hanna, Joseph Barbera

Doma TV na male ekrane 11. lipnja donosi treću sezonu animirane serije koja prati dogodovštine legendarnih rivala Toma i Jerryja koji godinama očaravaju djecu, a sad pogledajte kakve su urnebesne nepodopštine stvarali kao zaigrano mače i prepredeni mali miš prije nego što su odrasli.

O animiranoj seriji:
'Mini Tom i Jerry' animirana je serija napravljena u produkciji tvoraca likova, poznatih animatora Hanne i Barbere, koja nas vraća u dane djetinjstva najpoznatijeg mačka i miša s malih ekrana. Tom i Jerry već desetljećima uveseljavaju djecu koja gledaju njihove urnebesne zgode, no sada najmlađi gledatelji imaju priliku pogledati i u kakve su sve nevolje njih dvojica upadali kao klinci, kada je Tom bio samo zaigrani mačić, a Jerry mali, snalažljivi mišić. Prije nego što su odrasli, Tom i Jerry bili su jednako veliki obožavatelji akcije i dobrih podvala, a u to će se gledatelji ponovno uvjeriti u trećoj sezoni animirane serije.

Zbog kasnonoćnog obroka Tom sanja ludi san, a Klempo i Klempić posjetit će dom vampira „McWolfule“. Indijanac Tom traži strašnog Wild Mousea. Kao nepozvani gost na ranču Lijena mačka, Jerry ubrzo postaje nametnik. Tajni agent Klempo 007 lovi lopova McWolfa. Dadilja Tom čuva nedonošče od opasnosti, dok uobičajena dadilja brblja na telefonu.

 

Ne propustite treću sezonu animirane serije 'Mini Tom i Jerry' od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi