Treća sezona serije "Gorski liječnik"

Njemačka uspješnica "Gorski liječnik" prati život liječnika Martina Grubera koji se nakon višegodišnjeg izbivanja vraća u idilično rodno mjestašce Ellmau, gdje doznaje da ima 11-godišnju kćer. Stoga odluči ostati ondje i za promjenu voditi miran život okružen obitelji koju čine majka Lisbeth (Monika Baumgartner), mlađi brat Hans (Heiko Ruprecht) i kći koju je donedavno smatrao nećakinjom, Lilli (Ronja Forcher).

Osim na njih, Martin uvijek može računati i starog gorskog liječnika, dr. Romana Melchingera (Siegfried Rauch) čiju ordinaciju je preuzeo, kao i na Susanne (Natalie O'Hara), staru prijateljicu prema kojoj ubrzo počne osjećati više od samo prijateljske ljubavi.

Zbog popularnosti koju joj je donijela serija, uvelike je povećan broj turista u Wilder Kaiser regiji. Turistička zajednica toj je regiji 2013. dodijelila nagradu "Tirol Touristica".

Na početku treće sezone, Martinu nije lako – Andrea Junginger (Tessa Mittelstaedt) osjeća se povrijeđenom zbog njegova eventualnog očinstva i veze sa Susanne, a ni Lilli nije dobro reagirala na vijest da će možda postati sestra. Susanne želi napraviti test na očinstvo čim to bude moguće, no njezin suprug Jörg ne može se pomiriti sa situacijom u kojoj se zatekao. On sve više pokazuje svoj očaj te se odluči na neko vrijeme maknuti od svega. Martina će mučiti i situacija u kojoj će se naći njegov mlađi brat Hans, koji će završiti u zatvoru zbog nezgode u kojoj je stradao njegov susjed. U pokušaju da dokaže bratovu nevinost, Martin će možda izgubiti svoju liječničku licenciju.

Usprkos problemima s kojima će se suočiti Gruberovi, neće im nedostajati ljubavi, ali ni briga koje dolaze s njom. Martin nastoji održati vezu s Andreom koja razmišlja o preseljenju u Beč, Hans je u vezi s učiteljicom Klarom Hoffmann (Nike Fuhrmann) i s njom želi provesti ostatak života, iako će se to na trenutke činiti nemogućim, Lisbeth se vraća s vikenda u wellnessu zaljubljena do ušiju, a mlada Lilli po prvi je puta zaista zaljubljena, što nimalo neće odgovarati Martinu. Liječnik se će se baviti i brojnim novim medicinskim slučajevima te pomoći pacijentima čije povjerenje je dosad zaslužio svojom sposobnošću i toplim ljudskim pristupom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju