Šesnaesta sezona medicinske serije „Gorski liječnik“ od 3. listopada na Doma TV-u

Doma TV od 3. listopada donosi nove intrigantne radnje i zaplete u životu najdražeg njemačkog doktora – Martina Grubera!

Gorski liječnik (Der Bergdoktor) je uzbudljiva drama smještena u idiličnim, ali nemilosrdnim Alpama, gdje se vrhunski doktor Martin Gruber vraća iz užurbanog New Yorka u svoje rodno selo Ellmauu. Umjesto modernih bolnica, njegovi medicinski izazovi i pacijenti smješteni su u ruralnim uvjetima, gdje svaki slučaj nosi potencijalno smrtonosne posljedice. No, to nije jedina Martinova borba. On se mora nositi i s potresnim obiteljskim tajnama, nesređenim odnosima i prošlim ljubavima. U novoj, šesnaestoj sezoni, Martin Gruber mora se suočiti s kompleksnim medicinskim slučajevima koji će njegove vještine staviti na najveći test do sad. Njegovi pacijenti dolaze s različitim problemima, od vaskularne demencije i psihosomatskih simptoma, alergijskih reakcija pa sve do ozbiljnih bolesti poput tumora. Martinov prvi liječnički slučaj nakon dulje stanke pomoći će mu da zaboravi svoje privatne probleme, uključujući prekid s Anne i činjenicu da njegov sin Johann sada živi s majkom Franziskom u SAD-u. No, problemi tu ne staju jer ga Lili ubrzo obavještava da će stažirati u klinici kako bi stekla nova iskustva. Iako se Lilli silno trudi fokusirati na budućnost, ne može izbjeći misli o propaloj vezi s Robertom. Na imanju Gruberovih, medicinska sestra Linn Hans pristiže u pomoć, a obitelj Gruber hitno će morati promijeniti taktiku upravljanja farmom kako bi osigurali opstanak Gruberova mlijeka. Istovremeno, Hans se opire prijedlogu da bivši punac uloži u farmu, što dovodi do napetosti u obitelji, dok pritisci iz prošlosti prijete narušiti njihovu krhku stabilnost.

Nove epizode njemačke medicinske drame “Gorski liječnik” ne propustite pratiti svakim radnim danom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju