Od utorka, 10. rujna na Doma TV-u!

Od utorka, 10. rujna gledatelje Doma TV-a očekuje četrnaesta sezona jedne od najpoznatijih medicinskih drama “Gorski liječnik”, koja prikazuje zgode i nezgode Martina Grubera.

U novim epizodama, Martin Gruber planira vjenčanje s Anne, a Lisbeth Gruber uživa u sreći svojih sinova, koji su napokon pronašli mir. No, idila nije vječnog trajanja. Dok Martin i Anne sanjaju o zajedničkoj obitelji, nisu ni svjesni da je taj scenarij za njih gotovo pa nemoguć.

Kao da to nije dovoljno, Martin će doživjeti još jedan udarac iz prošlosti. Suočen s velikom dilemom, Martin dugo traži pravi trenutak da Anne saopći bolnu istinu, a njihov odnos naći će se na najvećoj kušnji do sada. Kada mali flert Martinovog brata Hansa i medicinske sestre Linn Kemper, preraste u nešto ozbiljnije, pravo pitanje je - Hoće li ostati profesionalni ili se prepustiti svojim osjećajima?

Na poslovnom planu, Martina Grubera čekaju teža vremena. Njegov prijatelj i kolega Alexander Kahnweiler želi postati novi šef kirurgije u klinici, no nadređena Vera ipak drugoj kandidatkinji pruži šansu.

Nova šefica, dr. Johanna Rüdigerc od tada otežava život i Alexanderu i Martinu. Iako mu obiteljski problemi zadaju dovoljno glavobolja, Martin svoje pacijente i dalje stavlja na prvo mjesto.

Novu sezonu njemačke medicinske drame “Gorski liječnik” prepune zanimljivih zapleta ne propustite pratiti svakim radnim danom na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju