Bloom i njezine prijateljice marljivo uče u školi, druže se na svojim omiljenim mjestima u čarobnom svijetu Magixu te sudjeluju u mnogim uzbudljivim pustolovinama.

2. sezona, epizoda 19 - 20 - 29. srpnja

Profesor Avalon šalje Bloom na čarobno putovanje kako bi spoznala vlastite moći. Bloom upoznaje tajanstvenog Virusa u sjeni koji opasno kvari njezin stav pa se vile i pixieji moraju ozbiljno pomučiti kako bi spriječili Bloom da ukrade čarobni kodeks Alfije za lorda Darkara.

Vile, Specijalisti i pixieji putuju u Wildlands na odmor i skijanje. Ali kada dođe do nevolje, otkrivaju da njihove moći ne djeluju u Wildlandsu. Profesor Avalon razboli se od otrovne biljke i mala pixie Livi u utrci je s vremenom da mu spasi život.

2. sezona, epizoda 21 - 22 - 30. srpnja

Lord Darkar šalje Trixe u Wildlands da uhvate Bloom koja ondje zimuje s vilama i Specijalistima. Icy, Stormy i Darcy šalju za njima vojsku šumskih bića. U općoj zbrci Lyala i Stella nađu se same i opkoljene čudovištima.

Bloom je s prijateljima zarobljena u šumi dok su im zle vještice za petama. Ne mogu iskoristiti svoju magiju pa se moraju samo osloniti na vlastitu dovitljivost. Timmy smišlja plan kako će prevariti Trixe, ali svojim pogreškama dovodi vile u još veću opasnost. Hoće li ipak, na kraju, sve spasiti i postati junak dana?

2. sezona, epizoda 23 - 24 - 31. srpnja

Pixieji su se razboljeli pa ih Layla i Flora vode do Drva života. Ali i Drvo života je bolesno i Flora mora saznati zašto. U međuvremenu, lord Darkar sav se posvetio tomu da uhvati Bloom. Otkriven je njegov špijun među vilama, ali je li prekasno da spase Bloom?

Demonski lord Darkar otima Bloom. Vile s pixiejima i Specijalistima kreću u akciju spašavanja. Sky je posebno zabrinut. Kako bi ušli u Darkarovu podzemnu tvrđavu, Brandon će zamoliti za pomoć nervoznu princezu Amentiju.

2. sezona, epizoda 25 - 26 - 1. kolovoza

U nastojanju da spase Bloom iz pandža zlog Darkara, vile, pixieji i Specijalisti napadaju njegov podzemni dvorac. Spasioci moraju zajednički djelovati kombinacijom čarolija i nevjerojatnih vozila Specijalista. Ali dok se oni bore, Darkarova crna magija okreće Bloom prema zlu.

Lord Darkar zlim čarolijama kontrolira Bloom. Zahvaljujući njezinim moćima može otključati mistični Reliks i vladati čarobnim dimenzijama. Flora, Stella, Musa, Layla i Techna dolaze u pomoć. Vile su sada suočene s nemogućim izazovom – genijem zla Feniksom iz sjene.

3. sezona, epizoda 1 - 2 - 2. kolovoza

Zli čarobnjak kuje osvetu protiv Magične dimenzije, počevši s napadom na Aishin rodni planet.

Valtor stječe novog saveznika te zajedno transformiraju Stellu u čudovište.

Crtanu seriju 'Winx Club' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju