Bloom i njezine prijateljice marljivo uče u školi, druže se na svojim omiljenim mjestima u čarobnom svijetu Magixu te sudjeluju u mnogim uzbudljivim pustolovinama.

4. sezona, epizoda 7 - 8 - 19. kolovoza

Zahvaljujući Roxy, Winxice su zaslužile transformaciju Believix. U međuvremenu Roxy po Gardeniji proganjaju Čarobnjaci, a tajanstveni ženski glas ohrabruje ju da prihvati svoje magične moći i sudbinu vile životinja i posljednje zemaljske vile na Zemlji.

S novom prijateljicom Roxy Winxice putuju na farmu gdje je Roxy provela djetinjstvo, no napadaju ih Čarobnjaci Crnog kruga. Ondje pronalaze Bijeli krug, moćni magični predmet koji je pripadao zemaljskim vilama te koji pomaže Roxy otjerati Čarobnjake i njihov Crni krug. Djevojke također otkriju nove moći Believixa, mogu uvjeriti ljude u magiju i pomažu prebroditi slabosti.

4. sezona, epizoda 9 - 10 - 20. kolovoza

Čarobnjaci pokušavaju zarobiti posljednju zemaljsku vilu koristeći čaroliju koja pronalazi Bijeli krug. U međuvremenu Musa razmišlja da nazove glazbenog producenta Jasona Queena. Jason se sjeća da je vidio Musin nastup u Frutti Music Baru te je pozove na audiciju. Dok Bloom pokušava uvjeriti Skya i Rivena da su ona i Andy samo prijatelji, dok Roxy u svojoj sobi drži Bijeli krug, iznenada je opsjedne druga zemaljska vila po imenu Nebula te krene sama protiv Čarobnjaka Crnog kruga.

Musin čarobni glas privuče pozornost glazbenog menadžera Jasona koji joj ponudi ugovor za album. Riven je ljubomoran na Jasona, pa se on i Musa udalje. U međuvremenu druge Winxice i Roxy ne uspijevaju uvjeriti stanovnike Gardenije u postojanje vila. Tek kada djevojke pomognu ugasiti požar koji su izazvali Čarobnjaci, ljudi polako vraćaju vjeru u magiju i magična stvorenja.

4. sezona, epizoda 11 - 12 - 21. kolovoza

Dok provode popodne u trgovačkom centru u Gardeniji, Winxice se moraju obračunati s bandom pljačkaša. U međuvremenu Roxy otkrije da njezine vilinske moći jačaju: može učiniti da životinje neko vrijeme govore kao ljudi. Nabu zaprosi Aishu koja rado pristane.

Roxy otkrije da su Čarobnjaci oteli njezina oca, a uhvate i nju kada dođe kući reći ocu za svoje moći. Artù, Kiko i životinje iz Love & Pet krenu u spasilačku misiju, ali Artua ozlijedi Gantlos zbog čega se ozlojeđena i tužna Roxy napokon pretvori u Winxicu.

4. sezona, epizoda 13 - 14 - 22. kolovoza

Nakon što je napokon zadobila oblik Winxice, Roxy se nađe na najvećem ispitu jer Čarobnjaci Crnog kruga prijete da će uništiti cijelu Gardeniju i njezine stanovnike ako im ne preda Bijeli krug. No u njezinoj se viziji pojavi tajanstvena vila i kaže joj da ne smije odustati.

Winxice i Roxy nose se s novostečenom popularnošću u Gardeniji, ali i krijumčarima životinja.

4. sezona, epizoda 15 - 16 - 23. kolovoza

Nova popularnost Winxica razbjesni Čarobnjake Crnog kruga, pa da bi nagnali ljude da zamrze vile, pretvore Mitzi i njezine dvije prijateljice u zle vile. U međuvremenu Jason pozove Musu na svoje vjenčanje, a Winxice podučavaju Roxy kako biti vila životinja.

Tecna otkrije da je u svom računalu stvorila virtualni svijet i u njega sakrila Bijeli krug. Ali dok djevojke nastupaju u Frutti Music Baru, Čarobnjaci uđu u virtualni svijet u potragu za njim.

Crtanu seriju 'Winx Club' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju