Bloom i njezine prijateljice marljivo uče u školi, druže se na svojim omiljenim mjestima u čarobnom svijetu Magixu te sudjeluju u mnogim uzbudljivim pustolovinama.

 1. sezona, 21. - 22. epizoda - 15. srpnja

Winxice stižu do ruševina drevne kraljevske palače u Dominu. Ondje Bloom pronalazi krunu koju često sanja. U trenutku kad je stavi na glavu, u bljeskovima se vraćaju sjećanje i znanje te otkriva kako će vratiti Zmajsku vatru od vještica. U tom trenutku Winxice opet napada Icy, ali pojavljuje se Brandon i pomaže vilama. Odmah se vraćaju, dok još stignu spasiti Magix!
Vile iz Alfee, specijalci iz Crvene fontane i učitelji iz obiju škola pripremaju se za uzvratnu borbu. Svi su se podijelili u strateške skupine te s različitih mjesta pokušavaju ući u Mračni toranj. Riven žali zbog svog ponašanja te se vraća k vilama kako bi pomogao spasiti Magix.

1. sezona, 23. - 24. epizoda - 16. srpnja

Svi su spremni suočiti se s opasnostima u Mračnom tornju kako bi vratili Zmajsku vatru koju su uzele tri vještice. Bloom i prijatelji oslobađaju zatočene dobre vještice u Mračnom tornju (19. epizoda). Dobre vještice udružuju snage s vilama u borbi protiv Icy, Darcy i Stormy. Međutim, baš kad Bloom namjerava vratiti moć Zmajske vatre, koja je poput plamena, Icy gasi plamičak svojim moćima. Situacija djeluje potpuno beznadno. Čini se da su vile pretrpjele konačan poraz.
Vještičja opsada uništava Alfeu i svaki je otpor uzaludan. Vještice će uskoro zavladati cijelim Magixom. Svugdje vlada potpuni kaos! Daphnen glas opet se obraća Bloom i vodi je na dno jezera. Slijedeći Daphnene smjernice, Bloom uspijeva ponovno upaliti Zmajsku vatru koja još tinja u njoj. Tri joj vještice nisu otele svu moć, nego samo djelić koji joj je Alfea pomogla upaliti. Bloom je spremna za posljednju bitku za spas Magixa!

1. sezona, 25. - 26. epizoda - 17. srpnja

Vještice su pretrpjele nekoliko poraza te svi koje su začarale postupno se oslobađaju čarolije. Icy izaziva Bloom na posljednju bitku u kojoj će odlučiti koja će zadržati Zmajsku vatru. Bloom prihvaća. Morat će se boriti protiv sve tri vještice. Svi su spremni za posljednju bitku.
Ovo je posljednja epizoda prve sezone. U konačnom obračunu čini se da će Bloom izgubiti, no zahvaljujući dobrom i iskrenom srcu, na kraju uspijeva poraziti i zatočiti Icy, Darcy i Stormy. Ravnateljice dviju škola slažu se da su svi ti događaji bili najbolji mogući ispit vilinskih i vještičjih vještina te zato sve vile i vještice prolaze školsku godinu bez tradicionalnih završnih ispita. I k tome s odličnim uspjehom! Bloom odluči da mora potražiti biološke roditelje koji su još živi.

2. sezona, 1. - 2. epizoda - 18. srpnja

Bloom i sve njezine prijateljice slave početak druge školske godine u Alfiji – školi za vile. Zabava završava dolaskom nove vile Layle koja je uspjela pobjeći iz pandža moćnog neprijatelja, opakog lorda Darkara i njegove vojske čudovišta iz sjene.
Bloom s ostalim vilama pomaže Layli da se oporavi od grozota koje je proživjela kao zatvorenica lorda Darkara. Darkar je bijesan zbog neuspjeha svojih čudovišta iz sjene i odluči angažirati nove zle suradnike. Napada samostan Lightrock i oslobađa stare neprijatelje Winxa – Trixe.

2. sezona, 3. - 4. epizoda - 19. srpnja

Layla vodi Bloom i Stellu u zamak lorda Darkara, a pomažu im Specijalisti. Darkar je zarobio Layline prijatelje pixieje i vile su odlučne u nakani da im pomognu prije nego što bude prekasno. Ali podzemni je put opasan i prepun čudovišta. Stella i Bradndon odvajaju se od prijatelja i nađu u čudnom podzemnom carstvu Podzemlje. Nedostatak sunčeve svjetlosti iscrpljuje Stellu i ona je veoma slaba. Brandon je u još većoj opasnosti jer se luda princeza Amentia od Podzemlje odlučila udati za njega.

Crtanu seriju 'Winx Club' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju