Bloom i njezine prijateljice marljivo uče u školi, druže se na svojim omiljenim mjestima u čarobnom svijetu Magixu te sudjeluju u mnogim uzbudljivim pustolovinama.

6. sezona, epizoda 25 - 26 - 14. listopada

Zahvaljujući Aishi, Pixice su konačno oslobođene. No, nije bilo vremena za slavlje jer su vještice s Oblak kule napale Alfeu. Bloom i Selina se suočavaju, ali Selina se povukla kad je dotaknula Bloomin Zmajev plamen. Vrativši se na Oblak kulu, Selina napokon dobiva moć da može osloboditi Acherona.

Bloom je porazila čarobnjaka Acherona, zarobivši ga u Beskrajnu kutiju. Nakon toga ju je dala Rumpelstiltskinu u zamjenu za ključ Legendarija. Baš kada je odlučila napustiti Svijet Legendarija i zaključati čarobnu knjigu, Trixice u zadnji čas prekidaju njezin plan.

7. sezona, epizoda 1 - 2 - 15. listopada

Na Alfei, Faragonda objašnjava da sve Vilinski životinje imaju posebnu ulogu u Čarobnom svijetu. Winxice i Roxy ih trebaju štititi od napada neprijatelja. Ravnateljica vilama odluči pokazati dvoranu sjećanja ...

Faragonda poziva Winxice da posjete prirodni park Alfeu kako bi dočekale sve Vilinske životinje u Čarobnom svijetu. Park je zaštićen barijerama koje mogu premostiti samo oni koji imaju čarobne moći, ali misteriozna ptica grabljivica uspjela ju je probiti unatoč intervenciji Winxica....

7. sezona, epizoda 3 - 4 - 16. listopada

Kako bi riješile misterij Digmolesa, Winxice i Roxy putuju natrag u prošlost uz pomoć Kamena sjećanja. Na njihovo veliko iznenađenje, u prošlosti je Alfea bila mjesto gdje su vile i životinje živjele zajedno, ali ne u harmoniji i miru. Tijekom svoje misije, Winxice upoznaju Faragondu i odluče joj pomoći kako bi pronašle Digmole.

Nakon što su upili moć Divlje magije, Kalashara i Brafilius pretvaraju se u čudnovata stvorenja i bježe iz Alfee. Usprkos tome, Winxice uspijevaju poraziti čudovište i spasiti Digmolse. Zahvaljujući svojim herojskim potezima i djelima Winxice uspjevaju dobiti Butterflix moć!

7. sezona, epizoda 5 - 6 - 17. listopada

U parku prirode Alfea, Roxy i Specijalisti počinju potragu za životinjama. Roxy prati trag i odvaja se od skupine. Brafilius na prepad ulovi vilu i otima joj Kamen sjećanja, čarobni predmet pomoću kojeg može putovati natrag u prošlost.

Tijekom svoje misije u prapovijesnom Magixu, Winxice sretnu Squonka, jednu od Vilinskih životinja. Aisha ga spašava od zlog Brafiliusa i s njim stvara emocionalnu i čarobnu vezu. Squonk ju odluči slijediti natrag u Alfeu.

7. sezona, epizoda 7 - 8 - 18. listopada

Winxice dolaze na Lynpheu kako bi spasile Magivukove od prijetnji mutantskih gljiva. Dva pripadnika te vrste uspjela su pobjeći od opasnosti i vode Winxice u srce šume gdje ih napadaju i otimaju mutantske gljive. Hoće li se uspjeti osloboditi?

Uz pomoć Miele, Winxice su uspjele spasiti Magivukove od prijetnje mutantskih gljiva. Vilama je pomogao i Amarok, Magivuk koji je razvio čarobnu i emocionalnu vezu s Florom. Ipak, Winxice nastavljaju potragu za životinjama koje treba spasiti...

Crtanu seriju 'Winx Club' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju