Bloom i njezine prijateljice marljivo uče u školi, druže se na svojim omiljenim mjestima u čarobnom svijetu Magixu te sudjeluju u mnogim uzbudljivim pustolovinama.

Epizoda 39 - 40 - 13. svibnja

Bloom vodi Laylu Musu i Stellu k sebi doma na Zemlju kako bi se odmorile i opustile. Layla i Musa odlaze na ples u klub, ali otkrivaju da je to sklonište nekim opakim tipovima. Hoće li Musa postati najbolja prijateljica kakvu je Layla oduvijek željela ili su se dvije vile našle samo u još jednoj nevolji?

Princ Sky vraća se u Eraklijsko Carstvo s Bloom, Florom i Brandonom. Zli general Yoshinoya oteo je Skyovu bivšu zaručnicu Diaspro. Bloom se bori da je spasi iako joj je Diaspro suparnica u natjecanju za Skyevo srce. Ali Yoshinjoya ima nezaustavljivu ekipu tehnonindža koji bi mogli zauvijek uništiti Skya i njegovu družinu.
 

Epizoda 41 - 42 - 14. svibnja

Musa i ostale Winxice izvode plesni šou na školskome turniru. Ali Musin je otac strog i ne odobrava kćerine vragolije. Došao je na turnir kako bi Musu odveo doma i ispisao iz Alfije. Tada se došulja Stormy u nakani da napadne Musina oca jer se na taj način sveti njoj.

Winxice slave Noć vještica u Gardeniji. Bloomina stara neprijateljica Mitzi poziva ih na zabavu. Jolly, pixie karata, predviđa veliku opasnost za cijelu ekipu. Mitzi planira opaku psinu kojoj bi žrtva bila Bloom. Ali domišljati pixieji na kraju su duša i srce zabave.

Epizoda 43 - 44 - 15. svibnja

Tri Trixa, Stormy, Icy i Darcy vraćaju se u školu za vještice Cloud Tower. Bloom i ostale Winxice moraju se upisati u školu kako bi je zaštitile od zla. Ali ne mogu raditi zajedno s vješticama, a školska aura nesloge djeluje čak i na njih pa se Winxice posvađaju međusobno.

Bloom i ostale vile nastoje spasiti školu za vještice od zlog utjecaja Trixa. Ali vile su se posvađale i njihove su slabe točke otkrivene. Trixi otkrivaju način da kontroliraju Cloud Tower i cijela se škola pretvara u zlo čudovište.

Epizoda 45 - 46 - 16. svibnja

Profesor Avalon šalje Bloom na čarobno putovanje kako bi spoznala vlastite moći. Bloom upoznaje tajanstvenog Virusa u sjeni koji opasno kvari njezin stav pa se vile i pixieji moraju ozbiljno pomučiti kako bi spriječili Bloom da ukrade čarobni kodeks Alfije za lorda Darkara.


Vile, Specijalisti i pixieji putuju u Wildlands na odmor i skijanje. Ali kada dođe do nevolje, otkrivaju da njihove moći ne djeluju u Wildlandsu. Profesor Avalon razboli se od otrovne biljke i mala pixie Livi u utrci je s vremenom da mu spasi život.

Epizoda 47 - 48 - 17. svibnja

Lord Darkar šalje Trixe u Wildlands da uhvate Bloom koja ondje zimuje s vilama i Specijalistima. Icy, Stormy i Darcy šalju za njima vojsku šumskih bića. U općoj zbrci Lyala i Stella nađu se same i opkoljene čudovištima.


Bloom je s prijateljima zarobljena u šumi dok su im zle vještice za petama. Ne mogu iskoristiti svoju magiju pa se moraju samo osloniti na vlastitu dovitljivost. Timmy smišlja plan kako će prevariti Trixe, ali svojim pogreškama dovodi vile u još veću opasnost. Hoće li ipak, na kraju, sve spasiti i postati junak dana?

 

Crtanu seriju 'Winx Club' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju