Zabavite se i opustite uz serije koje vam donosi Doma TV!

Prijatelji, 5. sezona

U petoj sezoni humoristične serije, Ross i Emily su se vjenčali, ali Emily mu ne može oprostiti što ju je nazvao 'Rachel' tijekom govorenja zavjeta. Rachel odlazi na putovanje koje je trebalo biti njihovo bračno putovanje, a nakon svega što se dogodilo u Engleskoj, Ross daje sve od sebe da mu Emily oprosti, što će biti teže nego što je mislio.

Rachel se mora pomiriti s činjenicom da je Ross ipak odabrao Emily, a ne nju. Chandler i Monica započinju vezu, no drže je u strogoj tajnosti od ostatka ekipe, što će im polaziti za rukom sve dok ih Joey ne uhvati „na djelu“. Joey će pak muku mučiti s čuvanjem njihove tajne. Nakon mukotrpnih devet mjeseci, Phoebe napokon rađa, a uskoro i ona ulazi u novu romantičnu vezu.

Petu sezonu serije 'Prijatelji' pratite od utorka do nedjelje na Doma TV-u! Nepoznato o Prijateljima pročitajte ovdje.

 

Mentalist, 7. sezona

U sedmoj sezoni, Jane i Lisbon uživaju u svojoj sve jačoj vezi, uspijevajući je tajiti od svojih kolega. Za to vrijeme FBI istražuje ubojstvo jednog svog pripadnika. Dotični je agent radio u tajnosti u kuglani za koju se vjerovalo da je sjedište poslovanja krijumčara oružja. Janeu u istrazi pomaže agent Ken Spackman (Tim Griffin), a zaključuje da konobarica koja radi u kuglani Tisch (Karina Logue) radi za tu bandu, ali Tisch uspije pobjeći.

Seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o sedmoj sezoni pročitajte ovdje.

 

Laži mi, 1. sezona

Dr. Cal Lightman (Tim Roth) vodeći je svjetski stručnjak za obmane. Proučava izraze lica i nesvjestan govor tijela kako bi otkrio laže li netko i zašto. Kada netko slegne ramenima, rotira ruku ili podigne donju usnu, odmah zna da osoba laže.

Radnja serije temelji se na stvarnim znanstvenim otkrićima - likovi se koriste dokazanim načelima analiziranja govora tijela, a glavni se lik temelji na stvarnoj osobi, dr. Paulu Ekmanu. Zanimljivo je da je Tim Roth jedini od glumaca odbio polaziti tečaj mikroizraza u sklopu pripreme za ulogu jer se bojao da će ta nova saznanja negativno utjecati na njegove odnose s obitelji i prijateljima.

Seriju "Laži mi" pratite od četvrtka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o prvoj sezoni pročitajte ovdje.

 

Lucifer, 1. sezona

'Lucifer' je nevjerojatna priča o prvom palom anđelu. Budući da je nesretan s monotonim položajem gospodara pakla, Lucifer Morningstar sišao je s prijestolja i povukao se u Grad Anđela, gdje je vlasnik luksuznog piano-kluba naziva Lux. Lucifer uživa u mirovini i okružen je nekoliko svojih omiljenih stvari - vinom, ženama i pjesmom.

Prvi put u otprilike deset milijardi godina Lucifer osjeti kako se nešto duboko u njemu budi. Nije siguran je li riječ o njegovoj potisnutoj želji da kažnjava one opake ili o nečem mnogo dubljem i zbunjujućem - može li doista osjećati nešto prema čovjeku?

Epizode napete serije 'Lucifer' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u. Više o prvoj sezoni pročitajte ovdje.

 

Kosti, 2. sezona

U drugoj sezoni Brennan se vraća s odmora te se iznenadi otkrivši da ima novu šeficu, nedavno zaposlenu voditeljicu Odjela za forenziku u Jeffersonianu, prvoklasnu patologinju dr. Camille Saroyan (Tamara Taylor) koja dijeli prošlost s Boothom. FBI-jev agent Booth ima problema s neprijateljskim odnosom s majkom svoga sina, a Brennan i Hodgins postaju novim žrtvama serijskog ubojice.

Ubojstvo bivšeg FBI-jeva agenta razotkriva desetljećima staru urotu u koju je možda upleten Brennanin otac. Bootha tijekom istrage ubojstva otme šef mafije, a Brennan pomoć dobiva s neočekivane strane…

Drugu sezonu kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni pročitajte ovdje.

 

Zabavite se i opustite uz serije koje vam donosi Doma TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju