Kosti, 2. sezona

Kosti, 2. sezona
,
Kosti, 2. sezona
hr_HR

PON - PET 21.45

 (Bones), 2006., SAD, kriminalistička serija
Tvorac serije: Hart Hanson
Izvršni producenti: Barry Josephson i Hart Hanson

Glume:
Emily Deschanel – dr. Temperance Brennan
David Boreanaz – specijalni agent FBI-a Seeley Booth
Michaela Conlin – Angela Montenegro
T. J. Thyne – dr. Jack Hodgins
Eric Millegan – Zack Addy
Tamara Taylor- Camille Sarroyan

O glumcima:

DAVID BOREANAZ
(Seeley Booth)

David Boreanaz dojmljiva je ličnost čiji karizmatični šarm glavnog glumca dolazi do izražaja na filmu, kao i na televiziji i pozornici. Osim što glumi glavnu ulogu u Kostima, on je i producent, a često preuzima i treću dužnost kao redatelj. Režirao je 100. epizodu serije, kao i napete finalne epizode 10. i 11. sezone, između ostalih. Boreanaz je glumio u dramskoj seriji Full Circle. U toj seriji od deset epizoda svoj televizijski debi imao je i filmski i kazališni scenarist Neil LaBute.

EMILY DESCHANEL
(dr. Temperance Brennan)

Kao talentirana i odmjerena glumica, Emily Deschanel skupila je dojmljivu listu uloga tijekom karijere, a sa svakom je rasla. Za svoju ulogu Dr. Temperance Brennan, Deschanel je dobila tri nominacije za nagrade Teen Choice za dramsku televizijsku glumicu, tri nominacije People's Choicea za omiljenu televizijsku dramsku glumicu, jednu za omiljenog televizijskog borca protiv zločina i, zajedno s kolegom Davidom Boreanazom, nominaciju za omiljeni televizijski duo.

MICHAELA CONLIN
(Angela Montenegro)

Michaela Colin etablirala se kao jedan od najtraženijih holivudskih talenata i dobila nominaciju za nagradu Asian Excellence u kategoriji sporedne televizijske glumice za svoju ulogu u Kostima. Conlin se pojavila u drami The Disappointments Room s Kate Beckinsale i Cijeni istine s Matthewom McConaugheyjem i Bryanom Cranstonom. Glumila je i u filmu Baby Baby Baby, koji je osvojio nagradu Comedy Vanguard na filmskom festivalu u Austinu 2015. godine. Također je bila koproducentica neovisnog filma Sparrows Dance. Conlin ima i bogatu televizijsku karijeru koja uključuje uloge u dramskim serijama Mds, The D. A. i The It Factor.

ERIC MILLEGAN
(Zack Addy)

Eric Millegan pojavio se u sudskoj drami redatelja Sidneyja Lumeta 100 Centre Street. Također je ostvario ulogu u neovisnom erotskom filmu On_Line, koji je uključen u službeni izbor filmskih festivala Berlin, Sundance i Cinequest. Millegan je također imao ulogu u neovisnom filmu redatelja Marga Romera The Phobic. U tom psihološkom trileru glumi briljantnog programera koji razvije novi softver za analizu pacijenata prije liječenja te postane opsjednut jednom pacijenticom s vrlo mračnom prošlošću. Prije negoli se probio u Los Angelesu, Millegan je 10 godina nastupao u kazalištu.
 

Drugu kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do srijede u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni pročitajte ovdje.Tagovi