Patrick Jane u novim kriminalističkim slučajevima...

Simon Baker, glumac nominiran za nagrade Zlatni Globus i Emmy, utjelovljuje Patricka Janea, neobičnog konzultanta kalifornijskog Istražnog ureda (CBI) koji s lakoćom rješava kompleksne zločine zahvaljujući sjajnim vještinama opažanja i psihološke manipulacije.

Iako je poznat po kršenju pravila i neslavnoj vidovnjačkoj prošlosti, agenti s kojima radi cijene njegovu ulogu u rješavanju zamršenih slučajeva i više nego što to katkad pokazuju. Viša agentica Teresa Lisbon (Robin Tunney) nevoljko priznaje da je Jane koristan član tima koji čine još i agenti Kimballa Choa (Tim Kang), Waynea Rigsbyja (Owain Yeoman) i Grace Van Pelt (Amanda Righetti).

U sedmoj sezoni, Jane i Lisbon uživaju u svojoj sve jačoj vezi, uspijevajući je tajiti od svojih kolega. Za to vrijeme FBI istražuje ubojstvo jednog svog pripadnika. Dotični je agent radio u tajnosti u kuglani za koju se vjerovalo da je sjedište poslovanja krijumčara oružja. Janeu u istrazi pomaže agent Ken Spackman (Tim Griffin), a zaključuje da konobarica koja radi u kuglani Tisch (Karina Logue) radi za tu bandu, ali Tisch uspije pobjeći.

Agentica početnica Michelle Vega (Josie Loren) pridružuje se timu i pomaže im uhvatiti Tisch, a ubrzo nakon toga Jane formulira plan kojim će inkriminirati ubojicu. To rezultira hvatanjem vlasnika kuglane, a Jane poslije ustanovi koja je lokacija Tischina skrivenog oružja pa i nju uhite. U sjedištu FBI-a, Jane se nakratko sreće s agentom Pikeom (Pedro Pascal), koji se pita što to Jane može ponuditi Lisbon, netom prije nego što Jane iznenadi Lisbon unajmivši antikni auto.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju