Na Doma TV-u gledajte drugu sezonu nagrađivane kriminalističke serije 'Kosti'

U drugoj sezoni serije 'Kosti', briljantna forenzička antropologinja dr. Temperance Brennan susreće se s novim izazovima, a na mjesto voditeljice Odjela za forenziku dolazi dr. Camille Saroyan, koja dijeli zajedničku prošlost s agentom Boothom. 

Briljantna forenzička antropologinja dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) zbog visoke inteligencije i društvene nesnalažljivosti – s iznimkom Bootha – najugodnije se osjeća s jednako genijalnim kolegama u medicinsko-pravnom laboratoriju Jeffersoniana. Angela Montenegro (Michaela Conlin), umjetnica specijalizirana za trodimenzionalne rekonstrukcije mjesta zločina i lica žrtava, najbolja je Brennanina prijateljica. Brennanin postdiplomski student i pomoćnik Zack Addy (Eric Millegan) čudo je od djeteta s kvocijentom inteligencije genija.

“Kukcoljubac” dr. Jack Hodgins (T. J. Thyne), teoretičar je urota te stručnjak za kukce, spore i minerale. Nakon što je Brennan otkrila barem dio šokantne istine o pravim identitetima svojih roditelja, majčinu ubojstvu i očevu nestanku, Booth je obećao da će upotrijebiti sve FBI-eve resurse i slijediti slabašne tragove kako bi pronašao Brennanina oca i pružio joj odgovore za kojima je zadnjih 15 godina tragala.


U drugoj sezoni Brennan se vraća s odmora te se iznenadi otkrivši da ima novu šeficu, nedavno zaposlenu voditeljicu Odjela za forenziku u Jeffersonianu, prvoklasnu patologinju dr. Camille Saroyan (Tamara Taylor) koja dijeli prošlost s Boothom. FBI-jev agent Booth ima problema s neprijateljskim odnosom s majkom svoga sina, a Brennan i Hodgins postaju novim žrtvama serijskog ubojice.

Ubojstvo bivšeg FBI-jeva agenta razotkriva desetljećima staru urotu u koju je možda upleten Brennanin otac. Bootha tijekom istrage ubojstva otme šef mafije, a Brennan pomoć dobiva s neočekivane strane…
 

Drugu sezonu kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju