Od napete akcije do urnebesne komedije?

SUBOTA

Potraga za srećom je film snimljen po istinitoj priči koji je inspirirao ljude diljem svijeta. Wil Smith i njegov sin Jaded Smith utjelovili su oca i sina koji zbog neimaštine završavaju na ulici, a noći provode u skloništima za beskućnike i autobusnim kolodvorima. No, iako je situacija teška i gotovo bezizlazna, ljubav prema sinu pomoći će Chrisu u ostvarivanju onoga za čim je težio.

Istjerivač pravde prava je akcija s Clintom Eastwoodom koja će vas prikovati za male ekrane. Radnja prati kako Harry Callahan nastoji zaustaviti bandu krvoločnih kriminalaca koji pod krinkom radikalno lijeve militantne organizacije vrši niz pljački i otmica.

NEDJELJA

Traži se mlada prava je romantična drama za nedjeljno poslijepodne. Nakon tri raskida zaruka, Melanie je odustala od braka, sve dok ne upozna Johna i zaljubljuje se, nesvjesna da je odabrana kako bi pomogla Johnu da dobije okladu u kojoj mora dokazati da može nagovoriti ženu da se uda za njega u 30 dana.

Operacija Swordfish - akcija u kojoj će vas John Travolta, Hugh Jackman i Halle Berry dobro zabaviti. Zanimljiva glumačka postava s kojom neće faliti atraktivnih scena i napetih situacija.

Sjeme zla je napeta drama u kojoj imamo neobičnu glumačku kombinaciju, Brad Pitt s Harrisonom Fordom u glavnim ulogama garantira dozu vrhunske zabave. 

Pripremite se za filmski vikend pun zabave na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju