Glumačka postava filma 'Operacija Swordfish' oduševit će vas, pogledajte zašto...

Operacija Swordfish američki je kriminalistički triler iz 2001. godine koji je režirao Dominic Sena, a u kojem su glavne uloge ostvarili John Travolta, Hugh Jackman, Halle Berry, Don Cheadle i Vinnie Jones. Gabriel Shear (John Travolta) je karizmatičan i opasan špijun koji želi ući unutar sistema kako bi mogao financirati svoju specifičnu vrstu patriotizma.

Ukoliko mu uspije plan milijuni skriveni u vladinim ilegalnim fondovima postat će njegovim. No kako bi to učinio treba mu haker s izvrsnim sposobnostima. Tu u njegov plan se uklapa Stanleyja Jobsona (Hugh Jackman), jednog od dva najbolja hakera na zemlji. Gabriel i njegova prelijepa partnerica Ginger (Halle Berry) uvuku Stanleyja u urotu...

 

ZANIMLJIVOSTI

Film je ostao zapaćen i po tome što je prvi film u kojem se glumica Halle Berry pojavila u topless sceni. Samo za tu scenu glumica je dobila 500 tisuća dolara bonusa.

John Travolta nije odmah prihvatio ovu ulogu, odbio ju je šest puta. Predomislio se tek kada je saznao da će Dominic Sena biti redatelj.

Film "Operacija Swordfish" propustite ovu nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju