U drugoj sezoni vidjet ćemo hoće li se Gruberovi uspjeti izvući iz financijskih poteškoća koje ih iznenada zadese.

Na početku druge sezone, i Martina i Hansa muče ljubavni jadi – Hans žali za Christinom, Martinovom medicinskom sestrom koja se vratila u Hamburg, a Martin se osjeća zapostavljeno jer se Susannein suprug Jörg vratio u Ellmau. Martina će posjetiti i jedna stara ljubav, bivša zaručnica iz New Yorka i onkologinja koja mu pomaže liječiti teško bolesnog Jörga. Godinu dana nakon prekida odnosi među njima su hladni, a neće se poboljšati ni kad Martin kaže Juliji da je pacijent suprug žene koju je u međuvremenu zavolio.

Obitelj Gruber upada u financijske poteškoće nakon što im štagalj izgori i Lili gotovo nastrada u požaru, pa odluče prodati farmu. Dr. Roman Melchinger stoga naumi prodati svoju ordinaciju i dobiveni novac staviti na raspolaganje Gruberovima. U Martinov život ulazi odvjetnica Andrea Junginger (Tessa Mittelstaedt), koja ga je jednom prilikom htjela tužiti zbog liječničke pogreške, no ovoga puta neće biti jednako neprijateljski nastrojena. Hoće li se između njih razviti nešto više od neočekivanog prijateljstva?

Osim u privatnom životu, dr. Gruber suočit će se s brojnim novim izazovima i na profesionalnom planu. Što ga još očekuje i što će se sve događati unutar obitelji Gruber, gledatelji imaju priliku doznati u drugoj sezoni dramske serije "Gorski liječnik"!  

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju