Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

1. sezona, epizoda 1 - 6. siječnja 

Ludi profesor izgradio je prvu raketu za let na Mjesec. Popaj, Oliva i Pero Ždero kao astronauti trebaju provjeriti je li Mjesec naseljen. Nakon slijetanja ustanove da je Mjesec napravljen od sira. Sretnu stanovnike Mjeseca koji upoznaju trojku sa svojim vođom „Velikim Sirom“.

1. sezona, epizoda 2 - 7. siječnja

Popaj i Oliva posjećuju astronomski opservatorij i gledaju živopisnu demonstraciju čudnog svemirskog magneta koji iz dalekog svemira privlači kuriozitete kao što su raketni pištolji i malodobni delikventi „Marsovski Monstrumi“ u crnim kožnatim jaknama.

1. sezona, epizoda 3 - 8. siječnja

Popaj se vraća u doba stare Grčke. Kralj ga šalje da mu donese mitsko zlatno runo. Popajevo pjevanje iznervira Zeusa i Plutona, ali on uspije pobjeći pred njihovim kišnim munjama. Popaja izaberu za šerifa grada na Divljem zapadu jer se odupro braći McBride. Kad je jednog od njih strpao u zatvor, počinje veliki revolveraški obračun. Popaj pobjeđuje na čudan način jer rukom prekriva oči dok puca. Spašena Oliva napući usne da poljubi Popaja koji se sagne i ona poljubi njegova konja.

1. sezona, epizoda 4 - 9. siječnja

U jednoj olujnoj noći Popaja i Olivu opsjedaju duhovi ne dopuštajući Popaju da pojede svoj špinat. Ispada da su duhovi ipak prijateljski nastrojeni i sklapa se mir. Kad Oliva i Popaj potraže sklonište od oluje, Popaj se sukobi s Irvingom, robotom profesora Muellera. Robot pak navali na Olivu.

1. sezona, epizoda 5 - 10. siječnja

Popaj se vraća u povijest, u doba špiljskih ljudi, kako bi objasnio Olivi podrijetlo špinata. „Prehisterični“ Popaj zavodi svoju Olivu toljagom, tuče se i svladava Badžu te „dinosaurove“ kako bi je spasio. Oliva se upustila u pečenje pita koje Popaj prodaje. Prvu pitu prodaje siromašnoj staroj vještici za čarobnu konzervu špinata. Oliva se tako razljuti da baci konzervu kroz prozor. Iz nje naglo proklija mladica i vine se u oblake.

Animiranu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju