Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

1. sezona, epizoda 54 - 55 - 16. prosinca 

Popaj i Badžo se jave na Olivin oglas i natječu jedan protiv drugoga kako bi postali njezini majstori. Pukovnik Mrvica pošalje Olivu i Alisu na tajnu misiju, na razočaranje narednice Prasak. Oliva pokuša Popaja i Badžu zainteresirati za promatranje ptica.

Vojnikinja Oliva upadne u nevolju kad joj predstave kompjuteriziranog robota. Badžo otkrije bijeli prah (snijeg) koji ohladi spilju koju dijeli s Popajem i Olivom. Vojnikinje Oliva i Alisa slijede naredbe sve dok im narednica Prasak ne kaže da se izgube.

1. sezona, epizoda 56 - 57 - 17. prosinca

Kad Olivin mačak pobjegne, Popaj i Badžo ga odu pronaći. Pukovnik Mrvica kaže narednici Prasak da organizira trening za vojnikinje Olivu i Alisu. Na naredničinu nesreću, djevojke ga uspješno završe. Oliva misli da će joj Popaj i Badžo pomoći s uređivanjem. Na njezino veliko iznenađenje dečki nisu ni od kakve pomoći.

Narednica Prasak mora s Olivom i Alisom izvesti manevre na plaži, ali djevojke ih ne shvaćaju kao ozbiljne vojne manevre nego kao ljetovanje. Zbog toga upadnu u nevolje, a narednica Prasak požali što je s njima u vojsci. Na koturalištu Badžo gnjavi Olivu koja se uči koturati. Popaj joj pristigne upomoć i spasi je od Badže da može slobodno naučiti koturati i prestati stalno padati.

1. sezona, epizoda 58 - 59 - 18. prosinca

Nakon nekoliko sukoba s Badžom, Popaj odluči biti dobar susjed. Pukovnik Mrvica imenuje Olivu narednicom na jedan dan kako bi mogla s narednicom Prasak dovršiti uređenje rekreacijske sobe. Narednica Prasak se iznenadi i naljuti kad joj pukovnik Mrvica kaže da žarke boje na Olivinoj strani podižu raspoloženje i naredi joj da slijedi njezin primjer.

Vojnikinje - Oliva i Alisa - pridruže se narednici Prasak kojoj je pukovnik Mrvica naredio da mu dovrši papirologiju. Dok narednica Prasak pokušava pospremiti pukovnikov ured, Oliva i Alisa uporno stvaraju nered. Popaj i Badžo odu na odmor u Olivino odmaralište. Nakon nekoliko sukoba s Badžom i nakon što spasi Olivu od propalog stropa, Popaj napusti odmaralište jer se ondje nikako nije mogao odmoriti.

1. sezona, epizoda 60 - 61 - 19. prosinca

Popaj i Badžo se dobrovoljno jave ići u trgovinu da im Oliva pripremi obrok. Nakon kupovine vrate se u Olivin kafić, ali Popaj prije jela želi ubrati cvijeće za stol. Vojnikinje Oliva, Alisa i ostatak voda narednice Prasak vježbaju manevre na terenu. Djevojke otkriju tenk i zadive pukovnika Mrvicu svojom vožnjom. Popaj i Badžo se jave na Olivin oglas za posao perača prozora. Oliva odluči zaposliti onoga koji prvi opere prozore.

Pogreške koje Oliva i Alisa naprave uvijek ispadnu pravo rješenje za probleme pukovnika Mrvice. Nakon što naprave tortu s eksplozivnim prahom, ona eksplodira i razbjesni narednicu Prasak. Oliva odveze svoj auto u Popajevu praonicu automobila. Ondje Baždo nastoji omesti Popajev posao pa ga Popaj naposljetku provede kroz četke. Pukovnik Mrvica ide na Havaje, ali ne može doći do svog džipa jer je zapeo u snijegu. Narednica Prasak naredi vojnikinjama Olivi i Alisi da očiste snijeg.

1. sezona, epizoda 62 - 63 - 20. prosinca

Popaj uči Olivu pecati, ali Badžo ih stalno ometa. Kad izbije nevolja, Baždo pobjegne i ostavi Olivu koju Popaj na kraju spasi. Nakon posjeta Olivi i Alisi Kićo ostane u bazi bez Olivina znanja. Tijekom leta s padobranom Oliva pronađe Kiću u padobranu. Sve je u redu dok Kićo opet ne upadne u nevolju i Oliva ga mora spasiti.

Narednica Prasak pokušava namjestiti film da ga prikaže vodu. Oliva i Alisa su zabrljale film, ali na naredničino iznenađenje, pukovniku Mrvici se novi film sviđa i želi da naprave još sličnih (s Olivom i Alisom u glavnim ulogama). Oliva obeća dati posao najboljem kandidatu, a Popaj i Badžo se natječu za poziciju. Badžo pokuša zaustaviti Popaja, koji pobijedi u natjecanju. Nakon nekoliko pogrešaka Oliva i Alisa vlakom unište nekoliko zgrada. Pukovnik Mrvica misli da je to sjajno jer su zgrade bile u planu za rušenje.

Animiranu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju