Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

1. sezona, epizoda 10 - 11 - 13. siječnja 

Popaja obavještavaju brzojavom da je kralj Bloza u nevolji i odlazi s Olivom u Špinatiju kako bi mu pokušao pomoći. No spozna da je Špinatija okružena projektilima.

Na povratku na svoj brod Popaj se sprijatelji sa psićem s limenkom oko vrata. Psić slijedi Popaja unatoč tomu što mu Popaj pokušava objasniti da psići ne mogu na njegov brod. Nakon više pokušaja Popaj uspije izbjeći psića i odjedriti, kad psića uhvati živoder.

1. sezona, epizoda 12 - 13 - 14. siječnja

Popaj i Oliva žele u Šljapkogradu, najljenijem gradu u svijetu, izdati "Šljapkogradske novosti". Popaj ne može prodati nijedan primjerak jer su stanovnici prelijeni da se obrazuju i nauče čitati.

Popajev otac ima nevolje s kradljivcima stoke na svom ranču. Bankrotirat će ako se krađa ne zaustavi. Popaj se ponudi da čuva i štititi ranč od kradljivaca, ali zlikovac ukrade ovce iza Popajevih leđa.

1. sezona, epizoda 14 - 15 - 15. siječnja

Popaj i Oliva gledaju atletsko natjecanje. Oliva primijeti kako se Badžo razmeće svojim atletskim vještinama. Popaj u ljubomori skoči na stadion da pokaže Olivi što mogu pravi sportaši.

Čini se da se Pero Ždero tajanstveno obogatio. To Popaja zabrine pa prati Peru i otkrije da ima kristalnu kuglu koja predviđa stanje na burzi. Badžo, koji je također pratio Peru Žderu, želi oteti kristalnu kuglu i upotrijebiti je za svoje zle namjere.

1. sezona, epizoda 16 - 17 - 16. siječnja

Kralja Blozu njegovi špinatski podanici žele svrgnuti s prijestolja da bi ga zamijenio njihov novi kralj Kićo. Blozo naredi ludom kraljevskom znanstveniku profesoru O. G. Kakvonosiću da smisli kako će postati omiljen kao Kićo.

Popaj i Badžo proveli su šest mjeseci na brodu. Kad se vrate, Oliva se strašno udebljala. Popaj pokuša pomoći Olivi i nagovoriti je na dijetu i sprave za mršavljenje, ali Badžo poništava Popajev trud hraneći Olivu čokoladom, slatkim napicima i hranom koja deblja.

1. sezona, epizoda 18 - 19 - 17. siječnja

Popaj, Kićo i Oliva provode dan na plaži. Kićo zapita Popaja zašto je zrak slan. Popajevo objašnjenje uključuje njega i morsku vješticu.
Oliva zamoli Popaja da pričuva Kiću dok je ona u frizerskom salonu.

Popaj ne uspijeva zabaviti Kiću kad za njega stigne paket. Popaj otvori paket i pronađe Eugena, odnosno Džip, koji je stigao kao rođendanski dar.

Animiranu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju