Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

1. sezona, epizoda 20 - 21 - 20. siječnja 

Popaj i Badžo utrkuju se oko svijeta da bi osvojili bačvu punu novca. Kad nakon mnogih nevolja dođu do cilja, Badžu proglase pobjednikom i za nagradu mu daju bačvu s 575 928 "pazuza", čija je ukupna vrijednost oko dva dolara.

Popaj i Oliva su na spoju u lokalnome muzeju gdje gledaju viteške oklope. Badžo se umiješa i počne svađati s Popajem oko Olive pa ona predloži da razmirice riješe na viteškom turniru.

1. sezona, epizoda 22 - 23 - 21. siječnja

Kada djeca zadirkuju Kiću jer je malen, Popaj mu ispriča priču o "Popajevoj grobnici". Pouka priče je: "Uvijek jedi svoj špinat da postaneš velik i jak".

Popaj otputuje u doba Bostonske čajanke. Lokalnim je stanovnicima dosta visokih poreza pa planiraju baciti čaj s broda u more.

1. sezona, epizoda 24 - 25 - 22. siječnja

Oliva s Badžom gleda Popajevu predstavu s treniranim buhama. Oliva je oduševljena pa Badžo odluči pokvariti nastup i na pozornicu pošalje psa koji pobjegne s buhama.

Oliva nagovori Popaja da nađe uredski posao. Popaj se zaposli kao agent prodaje osiguranja, a njegov je prvi zadatak prodati policu osiguranja kaskaderu.

1. sezona, epizoda 26 - 27 - 23. siječnja

Oliva ima usamljenog papagaja po imenu Julija pa zatraži Popaja da joj nađe partnera. Popaj kupi drugog papagaja kojeg nazove Romeo, ali ptica pobjegne pa je Popaj mora uhvatiti.

Nakon što čuje da se prejedao u restoranu Morske Vještice, Popaj pokuša izliječiti Peru Žderu od njegove ovisnosti o hamburgerima i odvede u Anonimne hamburgeraše na odvikavanje. Morska Vještica je bijesna što je izgubila svoju najbolju mušteriju i planira pokvariti Popajev plan da izliječi Peru.

1. sezona, epizoda 28 - 29 - 24. siječnja

Popaj i Oliva prijave Kiću na natjecanje beba u kojem je Pero Ždero sudac. Badžo prijavi svojega snažnog sina i pomaže mu da smjesti Kići i pobijedi u disciplinama, ali Popaj na vrijeme sredi stvari da bi Kićo mogao pobijediti.

Popaj i Oliva stanu na Badžinoj benzinskoj crpki. Popaj se ode osvježiti, a za to vrijeme Badžo puni auto benzinom i pokušava zavesti Olivu. Kaže joj da neće cijeli život biti mehaničar jer želi postati pjesnik.

Animiranu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju