Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

1. sezona, epizoda 24 - 25 - 25. studenog 

Badžo i Popaj opet sudjeluju u žestokom natjecanju. Badžina ekipa vodi protiv Popajeve u footballskoj utakmici.

Badžo i Popaj posvađali su se jer Badžo ne želi Popaju vratiti loptu. Njihova svađa prekine Olivin sat baleta pa im ona naredi da obojica sudjeluju na satu kao plesači.

1. sezona, epizoda 26 - 27 - 26. studenog

Popaj i Badžo dobrovoljno se jave čuvati plaće i obaviti poseban zadatak za generala, a ispadne da je to potkivanje svih konja. Dok oni rade, Pierre Le Peu ukrade plaće i otme Olivu. Popaj i Badžo spase Olivu od Pierrea.

Popaj i Oliva zajedno voze kamine diljem zemlje. Badžo je uvjeren da bi njegovoj tvrtki kamiona bolje išlo da mu je Oliva partnerica pa je pokuša pridobiti.

1. sezona, epizoda 28 - 29 - 27. studenog

Oliva želi da joj Popaj pokaže koliko mu je stalo pa on odluči izgraditi spomenik posvećen njima dvoma. Ali Badžo također želi zadiviti Olivu pa počne ometati Popajev posao. Popaja Badžo toliko naljuti da ga baci u bazen. Badžo pokuša osvojiti bazu Legije stranaca pa otme Olivu kako bi to postigao. Popaj spasi Olivu i oni zajedničkim snagama pobijede Badžu.

Popajev ujak Angus McPopaj zatražio je Popajevu pomoć jer farmer Badžo krade s njegove farme. Popaj i njegovi nećaci pokušaju pomoći ujaku Angusu, ali Badžo ne prestaje krasti usjeve.

1. sezona, epizoda 30 - 31 - 28. studenog

Usred proljetnog čišćenja Olivina papiga Polly pobjegne. Oliva odmah pozove Popaja u pomoć, ali s njim dođe i Badžo koji također želi pomoći. Popaj i Oliva prijave se na maraton, ali ondje je i Badžo koji im želi zagorčati život. Iako da sve od sebe da zaustavi Popaja i Olivu, oni uspiju prvi prijeći cilj i dobiti pehar na kojem su ugravirana njihova imena.

Popaj pokuša vratiti mulu u vojnu bazu odakle je došla. Nakon što se dobrano pomuči, Popaju kažu da mulu vrati jer je časno otpuštena iz vojske.

1. sezona, epizoda 32 - 33 - 29. studenog

Popaj i Oliva planiraju sagraditi najvišu zgradu na svijetu, ali Badžo im se miješa u planove jer želi napraviti to isto. Popaj mora pojesti špinat kako bi se riješio Badže i završio projekt. Baždo Olivi kupi klavir kao dar za useljenje u novu kuću, a Popaj joj donese cvrčka. Olivi se buba ne sviđa i naredi joj da napusti kuću. Za olujne večeri Popaj i Oliva sklone se u napuštenu kuću.

Popaj i Oliva za izlet otplove na otok ne znajući da Badžo ondje ima kuću. Nakon što pristanu na otok, saznaju da ih Badžo kani "loviti". Popaj i Oliva počnu bježati, ali Popaj pojede špinat i uspije preokrenuti potjeru.

Crtanu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju