Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

1. sezona, epizoda 34 - 35 - 2. prosinca 

Oliva kaže Popaju da će ga ostaviti ako se ne obrazuje. Popaj se upiše u školu gdje ga smjeste u osmi razred. Svaki put kad pokuša odgovoriti na pitanje na nastavi, Popaja premjeste u niži razred sve dok ne završi u vrtiću. Badžo uvjeri Olivu da Popaj treba na liječenje zbog svoje nagle naravi i preporuči joj psihijatra. Kad Popaj posjeti Olivu, ona ga zbunjenog odvuče doktoru.

Popajev otac čuva Kiću kojem izbija prvi zub. Popajev otac želi Kići dati lekciju o zubnoj higijeni pa mu ispriča priču o svojoj prijavi na "zubno natjecanje".Oliva odluči educirati Popaja i odvede ga u muzej umjetnosti. Popaju se u muzeju svidi moderna umjetnost pa se odluči okušati u kiparstvu, s katastrofalnim posljedicama.

1. sezona, epizoda 36 - 37 - 3. prosinca

Badžo se pokušava riješiti Popaja kao gatara Salami. Uvjerava Olivu kako Popaj mora izvesti nemoguće zadatke da bi dokazao da je voli. Popaj obavi te zadatke i otkrije da je gatara Badžo, a Oliva se zapita kako je ikada mogla sumnjati u Popaja.

Popaj čita Kići japansku bajku. Bogati vođa bandita Badžo pregovara s Olivinim ujakom Perom Žderom za njezinu ruku. Popaj i Badžo se opet svađaju tko će imati čast izaći s Olivom na spoj. Ona ih izazove da naprave nešto korisno umjesto da se svađaju. Zviždeća kokoš u repu ima čarobne moći i svakomu tko protrlja njegovo perje može ispuniti želju, poput one da se vrati u dobre stare dane.

1. sezona, epizoda 38 - 39 - 4. prosinca

Pero Ždero želi pizzu na dug, Badžo želi pizzu koju Popaj ne priprema, a Popaj radi pizzu na pokretnoj traci, što dovodi do niza smiješnih situacija. Popaj ima benzinsku crpku s mnogim besplatnim uslugama. Mušterije žele samo besplatne usluge, uključujući i Badžu, koji ondje vidi Olivu i pokuša je nagovoriti da izađe s njim. Oliva ima rođendan. Popaj je pita što bi htjela na dar, a ona odabere bisernu ogrlicu. Popaj misli da ogrlica u trgovini previše košta pa odluči sam izroniti bisere i napraviti svoju.

Održava se utakmica bejzbola između Popajeve ekipe gdje je on bacač i Badžine bande, a Pero Ždero sudi. Oliva navija za Popaja. Popaj i Pero Ždero odu u šumu radi malo mira i tišine. Pero Ždero želi peći hamburgere, a Popaj mu govori da ode spavati. Popaj je maskiran u svemirca i na putu na Olivinu kostimiranu zabavu. Odjednom ga uhiti policija kojoj je zlobni Badžo rekao da traži čovjeka iz svemira.

1. sezona, epizoda 40 - 41 - 5. prosinca

Oliva i Popaj idu na izlet u planine, gdje se upetljaju u svađu između dva klana. Popaj pobijedi oba klana i prekine svađu. Popaj dolazi u spas Olivi koju je uhvatio mehanički čovjek u letećem tanjuru. Kad Popaj preuzme kontrole, očekuje ih divlja vožnja kući.

Kićo ne može zaspati pa mu Popaj ispriča kako je jedanput uspavao male kitove pjesmom.
Na pecanju Popajevu udicu zagrize riba koja ga izbaci iz broda i odvuče kroz sedam mora. U Osmom moru Popaj izgubi ribu. Badžo je stočar koji dođe na jaja i slaninu u vozilo s kuhinjom Pere Ždere. Pero Ždero ima samo burgere pa Badžo pokuša ukrasti jaja s Popajeve farme kokoši.

1. sezona, epizoda 42 - 43 - 6. prosinca

Badžo je ljubomoran kad se obožavatelji počnu skupljati oko Popaja pa im pokuša dokazati da je i on junak.
Pero Ždero je noćni čuvar u tvornici haringa. Pero se prehladi i zamoli Popaja da preuzme njegov posao. Popaj začuje čudne zvukove i krene istraživati. Popaja nazove odvjetnik koji mu kaže da su on i Badžo nasljednici bogatstva Bildže Brbavca. Također mu kaže da će, ako se jedan od njih ne pojavi na čitanju oporuke u podne, onaj drugi dobiti sve bogatstvo.

Popaj Dizelu priča priču o junaku Maska Nule. Popaj se veoma uživi dok priča o tome kako se morao boriti sa zlikovcem Badžom, vođom lopovske bande, i spasiti selo od njegova terora.
Popaj ima farmu kokoši. Kad Kićo u kokošinjcu pronađe kockasto jaje, zavlada veliko uzbuđenje.
Oliva, Popaj i Pero Ždero kupuju u supermarketu gdje je Badžo šef. Kad Popaj priđe vratima, mehanički uređaji zazvone i stanu se njime nabacivati.

Animiranu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju