Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

2. sezona, epizoda 17 - 18 - 19. kolovoza

Popaj odlazi na igralište trenirati za dekatlon. Djedica želi s njim, ali Popaj mu kaže da ostane kod kuće jer je prestar i mogao bi stradati. Međutim, Djedica svejedno ide. Djedica na kraju spasi Popaja da ne slomi vrat, pa mu Popaj dopusti da ostane.

Popaj i Badžo posvađaju se zbog toga tko će Kiću učiti skejtati. Badžo natjera Kiću da pokuša preskočiti bačve, a Popaj ga mora spasiti da ne padne s ruba litice. Zahvaljujući Popaju i njegovu špinatu, Kićo je spašen. Oliva priča nećacima priču o Popajevu i Badžinu putu na Aljasku tijekom zlatne groznice. Badžo je pobjednik utrke između dvojice, no nagrada je lažno zlato. Popaj, Oliva i Kićo idu u New York u razgledavanje. Oliva posjeti robnu kuću kako bi isprobala neke haljine i ostavi Popaja da pazi na Kiću. Međutim, Kićo odluči sam otići u razgledavanje i odluta kad Popaj okrene leđa. Popaj ga mora naći prije nego što Oliva sazna. Kad ga napokon ulovi, toliko je iscrpljen da poželi odspavati, no Oliva tada želi u razgledavanje i ne razumije zašto je Popaj toliko umoran.

2. sezona, epizoda 19 - 20 - 20. kolovoza

Popaj i Djedica odlaze na more i naiđu na Djedičina starog neprijatelja otprije 40 godina – Čudovišnog Makija, veliku bijelu psinu. Djedica odluči da se želi još jedanput suočiti sa starim neprijateljem i ovaj put pobjeđuje.

Popaj planira pričati nećacima priče kad se uplete Badžo i želi pričati svoje. Naravno, to vodi do sukoba u kojem pobjeđuje Popaj. Popaj i Oliva kreću na piknik kad sretnu Badžu i njegovu motorističku bandu. Badžo izazove Popaja na igru kukavice, a Popaj pristaje iako ne zna kakva je to igra, no gubi od Badže koji mu krade ručak. S razlogom ljut, Popaj prati Badžu i ekipu kako bi vratio svoj ručak, pa on i Oliva nastavljaju sa svojim piknikom. Oliva naslijedi trkaćeg konja po imenu Kolačić od ujaka iz Engleske čija je posljednja želja bila da Kolačić pobijedi u utrci sa zapregama u Up and Downsu. Popaj i Oliva prijave konja na utrku, no Badžo im pokuša poremetiti planove. Međutim, Badžin konj gubi utrku usprkos varanju, a Popajev konj pobijedi.

2. sezona, epizoda 21 - 22 - 21. kolovoza

Popajevi nećaci nagovore ga da ih povede na kampiranje. U kampu nećaci pojedu svu hranu, a onda se žale da su i dalje gladni. Popaj ih povede na pecanje da uhvate svoj ručak, ali to im ne polazi za rukom.

Oliva ode na audiciju za mušku bejzbolsku momčad Burmingham Burgere. Iako se Badžo umiješa i pokuša je spriječiti da se učlani u momčad, Oliva uspije zaobići sve njegove zamke i postane članica Burmingam Burgera.

2. sezona, epizoda 23 - 24 - 22. kolovoza

Popaj i Badžo žele ugovor koji će biti dodijeljen onomu tko prvi izgradi autocestu od 35 km kroz planine. Popaj uspije zaobići sve Badžine pokušaje da mu pokvari posao i osvoji ugovor.

Badžo i Popaj opet sudjeluju u žestokom natjecanju. Badžina ekipa vodi protiv Popajeve u footballskoj utakmici.

2. sezona, epizoda 25 - 26 - 23. kolovoza

Badžo i Popaj posvađali su se jer Badžo ne želi Popaju vratiti loptu. Njihova svađa prekine Olivin sat baleta pa im ona naredi da obojica sudjeluju na satu kao plesači.

Popaj i Badžo dobrovoljno se jave čuvati plaće i obaviti poseban zadatak za generala, a ispadne da je to potkivanje svih konja. Dok oni rade, Pierre Le Peu ukrade plaće i otme Olivu. Popaj i Badžo spase Olivu od Pierrea.

Crtanu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju