Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

2. sezona, epizoda 45 - 13. svibnja

Badžo spasi Popaja i Olivu s potopljenog broda, ali želi se riješiti Popaja i odjedriti s Olivom. Baci Popaja preko palube i pokuša ga zbaciti s promatračnice.

2. sezona, epizoda 46 - 14. svibnja

Oliva nagovori Popaja da se upiše na sate vježbanja kako bi mogao biti snažan bez špinata, a on ondje otkrije da je Baždo instruktor. Badžo namjerno otežava vježbe. On i Popaj potuku se i Popaj zazove svoj špinat. Popaj i Oliva traže Crni biser, ali traži ga i Morska Vještica. Vještica odluči pratiti Popaja i Olivu i pustiti ih da nađu biser znanstvenim metodama, a onda im ga uzeti, a njih se riješiti. Na utakmici footballa u Dallasu Oliva čuje za izbor novih navijačica i odluči se prijaviti. Badžo se maskira kao sudac kako bi spriječio Olivu da dobije posao.


2. sezona, epizoda 47 - 15. svibnja

Popajev tata i Badžo zavode istu ženu na oceanskom krstarenju. Natječu se tko će je osvojiti; Popajev tata jer se zaljubio, a Badžo jer je bogat. Na njihovu nesreću pojavi se Pero Ždero koji ponudi ženi hamburgere i osvoji njezino srce.

2. sezona, epizoda 48 - 16. svibnja

Popaj priča Kići priču za laku noć u kojoj je on Popaj iz džungle. Bwana Badžo lovac je koji naiđe na Popaja iz džungle kako spava i njegovu Olivu kako pere posuđe. Badžo uhvati Olivu i uspije pobjeći Popaju. Badžo spasi Olivu od zmije, a onda ona uvjerava Popaja da je Badžo ipak gospodin. Badžo ipak pokaže svoje pravo lice i odnese Olivu...

2. sezona, epizoda 49 - 17. svibnja

Pri kraju utakmice domaća ekipa gubi 49 : 0. Oliva udara, a Badžo hvata. Ona promašuje. Sljedeći je Kićo koji također promaši. Posljednji udarač Popaj mora spasiti dan.

Crtanu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju