Skriveni identiteti, borbe na krilima aviona i otmice dijelovi su dnevnih rutina ovih agenata.

Četvrta sezona popularne kriminalističke serije započinje Callenovim izlaskom iz zatvora gdje je prenočio i sada ga čekaju novi zadaci. Tim će ove sezone istraživati kompromitirane obavještajne operacije, tragične smrti kandidata za američki senat, otkrivati političke urote. Bivši Samomv partner, agent CIA-e traži njegovu pomoć, nakon čega biva pronađen mrtav, što je još jedan zadatak neustrašive ekipe u potrazi za istinom i rješenjem problema. Ekipa NCIS-a se bori s golemom operacijom krađe automobila, dok Kensi ide na tajni zadatak u ilegalnu automehaničarsku radionicu.



Ni u četvrtoj sezoni neće nedostajati adrenalinskog naboja, pa tako Callen i ekipa NCIS-a iz L.A.-a surađuju s Paris i NCIS RED-om u potrazi za osumljičenim teroristom.

Ukradena trupla, borbe s pljačkašima oružja, eksplozije u pustinji koje oživljavaju potragu za ukradenim nuklearnim oružjem, tajne misije, borbe s teroristima i ubojicama najvećih razmjera samo su neki od mnogobrojnih zadataka s kojima će se susresti neuništiva ekipa Navy CIS LA-a.



Akcijsku seriju '
Navy CIS LA' možete pratiti na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju