Navy CIS LA, 4. sezona

Navy CIS LA, 4. sezona
,
Navy CIS LA, 4. sezona Foto: PR
hr_HR

PON - PET 23.45

(NCIS: Los Angeles), 2012./2013., SAD, kriminalistička serija
Izvršni producenti: Shane Brennan, R. Scott Gemmill, John P. Kousakis

Uloge:

Chris O'Donnell....agent G. Callen
LL Cool J....agent Sam Hanna
Daniela Ruah....agentica Kensi Blye
Peter Cambor....Nate Getz
Adam Jamal Craig....Dominic Vail

Linda Hunt....Henrietta 'Hetty' Lange
Rocky Carroll....Leon Vance
Barrett Foa....Eric Beale
Jeanette Brox....Cherise Dawson
Jonathan Adams....Peter Caldwell
Chris Tardio....Walton Flynn

Nakon tri uspješno prikazane sezone, Doma TV kreće s emitiranjem i četvrte sezone o poznatom odjelu Navy CIS LA-a. Nakon što Callen pred očima javnosti ubije Kameleona u uzbudljivom posljednjem nastavku prošle sezone, neustrašiva ekipa i dalje nastavlja riskirati svoje živote u potrazi za najvećim zločincima. Skriveni identiteti, tajne misije, borbe na krilima aviona, otmice i prevare, dijelovi su dnevnih rutina ovih agenata. Oni će učiniti sve kako bi zločinu stali na kraj!

O radnji:
Četvrta sezona popularne kriminalističke serije započinje Callenovim izlaskom iz zatvora gdje je prenočio i sada ga čekaju novi zadaci.

 

Tim će ove sezone istraživati kompromitirane obavještajne operacije, tragične smrti kandidata za američki senat, otkrivati političke urote. Bivši Samomv partner, agent CIA-e traži njegovu pomoć, nakon čega biva pronađen mrtav, što je još jedan zadatak neustrašive ekipe u potrazi za istinom i rješenjem problema. Ekipa NCIS-a se bori s golemom operacijom krađe automobila, dok Kensi ide na tajni zadatak u ilegalnu automehaničarsku radionicu.

Ni u četvrtoj sezoni neće nedostajati adrenalinskog naboja, pa tako Callen i ekipa NCIS-a iz L.A.-a surađuju s Paris i NCIS RED-om u potrazi za osumljičenim teroristom.
Ukradena trupla, borbe s pljačkašima oružja, eksplozije u pustinji koje oživljavaju potragu za ukradenim nuklearnim oružjem, tajne misije, borbe s teroristima i ubojicama najvećih razmjera samo su neki od mnogobrojnih zadataka s kojima će se susresti neuništiva ekipa Navy CIS LA-a.

Nagrade:
- 2013. nagrada ASCAP za najbolju televizijsku seriju
- 2013. nagrada Teen Choice u kategoriji za najboljeg tv glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J) i najbolje televizijske akcijske serije
- 2013.,2012.,2011., nagrada Image za najboljeg glumca u seriji ( LL Cool J), te 2010. godine nominacija u istoj kategoriji
- 2012. nominacija za nagradu Emmy
- 2012. dvije nominacije za nagradu California on Location Awards
- 2012. nagrada Teen Choice u kategoriji za najbolju tv glumicu (Linda Hunt) u akcijskoj seriji i nominacija kategoriji najbolje televizijske akcijske serije, i za najboljeg tv glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J)
- 2011. nagrada Teen Choice u kategoriji za najbolju tv glumicu (Linda Hunt) u akcijskoj seriji i kategoriji najbolje televizijske akcijske serije, i nominacija za najboljeg tv glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J)
- 2010. Nagrada Zlatni Globus (Portugal)
- 2010. nagrada Teen Choice u kategoriji za najbolju televizijsku akcijsku seriju i nominacija za najbolju tv glumicu (Linda Hunt) u akcijskoj seriji i za najboljeg tv glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J)
- 2010. nominacija za nagradu People's Choice

Ne propustite izazove ekipe agenata, istreniranih do kranjih granica, popularne kriminalističe serije 'Navy CIS LA' i u četvrtoj sezoni na Doma TV-u!

 Tagovi