Pogledajte u osmoj sezoni

'Navy CIS LA' je serija o dinamičnom odjelu NCIS-a zaduženom za hvatanje opasnih kriminalaca dovode nacionalnu sigurnost SAD-a u opasnost. Ovaj tim vidjet ćemo u tajnim zadacima u kojima će svaki član doprinijeti svojim posebnim vještinama.

U već poznatom televizijskom timu koji se brine za nacionalnu sigurnost nalaze se specijalni agent i kameleon G. Callen (Chris O'Donnell), specijalni agent i bivši pripadnik američkih Navy SEAL-ovaca Sam Hanna (LL Cool J), kao i Henrietta “Hetty” Lange (Linda Hunt) koja nadgleda članove tima te nabavlja potrebnu opremu, oštroumna specijalna agentica Kensy Blye (Daniela Ruah), iskusni detektiv Marty Deeks (Eric Christian Olsen) te informatičar Eric Beale (Barrett Foa). Tu su još i analitičarka Nell Jones (Renée Felice Smith) i pomoćnik ravnatelja s tajanstvenom prošlošću Owen Granger (Miguel Ferrer).

U uzbudljivoj osmoj sezoni, tim će istraživati složeni slučaj otmice dok se Hatty nalazi u Washingtonu. Hatty je pozvana na ispitivanje jer se sumnja da se u timu NCIS-a nalazi krtica. Cullen odlazi na tajni zadatak kao pacijent u umobolnici, a tim će i dalje imati poteškoća zbog neuhvatljive krtice, koja će do kraja sezone ugroziti živote članova tima.

Hoće li se do kraja sezone doznati tko dovodi NCIS-ov tim u opasnost? Ne propustite doznati u nastavcima osme sezone 'Navy CIS L. A.'-a!


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju