"Navy CIS Los Angeles" vraća se s novom sezonom!

"Navy CIS Los Angeles", napeta serija koja prati specijalne agente naoružane najmodernijim oružjem vraća se na Doma TV s četrnaestom sezonom!

Navy CIS: Los Angeles dobro je poznati odjel zadužen za hvatanje i uhićenje opasnih kriminalaca koji predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti. Preuzimajući lažne identitete i koristeći najsuvremeniju tehnologiju, ovaj tim visoko obučenih agenata svakodnevno stavlja vlastite živote na kocku. Opremljeni najnovijom visokotehnološkom opremom, članovi jedinice oslanjaju se jedni na druge kako bi učinili sve što je potrebno za zaštitu nacionalnih interesa. U novoj sezoni, G. Callen, Sam Hanna i ostatak tima suočavaju se s još opasnijim zločincima, globalnim prijetnjama i nepredvidivim obratima.

U 14. sezoni serije "NCIS: Los Angeles", gledatelji će biti svjedoci uzbudljivih i napetih slučajeva poput eksplozija, otmica, nezamislivih ubojstva i globalnih prijetnji. Već u prvoj epizodi NCIS tim traga za osumnjičenikom i njegovim motivom nakon što je došlo do eksplozije u velikom objektu gdje se sastavljaju vojni borbeni bespilotni dronovi, dok Callen i Kilbride dobivaju zabrinjavajuće vijesti o tijelu pronađenom u Siriji. Osim toga, u uzbudljivim novim epizodama, agenti će pokušati zaustaviti povratak opasnih ubojica, pokrenut će veliku istragu nakon avionske nesreće, analizirat će obiteljska ubojstva i pokušati odgonetnuti tko je podmetnuo veliki požar.

Dramatičnih trenutaka neće nedostajati ni u privatnim životima glavnih junaka serije. Dok Sam traži pomoć za svog oca, Deeks se bori s ravnotežom između posla i obiteljskog života. Rountree bi mogao uspostaviti kontakt s bivšom ljubavi, a Callen i Anna počinju s planovima za vjenčanje.

Uzbudljive nove nastavke serije "Navy CIS: LA" ne propustite pratiti od 13. listopada na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju