Od izvršnih producenata serija koje su zaludjele cijeli svijet Tračerica, Chuck, The O.C. i Ružna Betty, na Doma TV stiže nova uspješnica – ''Južnjačko srce''. Priča je to o hvatanju u koštac s nedaćama koje su pogodile tek diplomiranu doktoricu i pomrsile joj životne planove.

Za dr. Zoe Hart (Rachel Bilson) sve je uvijek išlo točno po planu. Lijepa, privilegirana i nadarena, kanila je baviti se kardiokirurgijom poput svoga oca. No, kad joj kažu kako zbog lošeg ophođenja s pacijentima ne može dobiti važnu stipendiju, jer nema dovoljno srca da bi bila kardiokirurginja, Zoe pada u očaj. Ako želi dobiti tu stipendiju sljedeće godine, mora raditi kao liječnica opće prakse. I tako ova zakleta Njujorčanka prihvaća ponudu tajanstvenog obožavatelja – liječnika s američkog Juga. Pakira kovčege, navlači štikle i s Manhattana odlazi u ljupki gradić BlueBell u Alabami, gdje susjedi jedni drugima pomažu, gdje poštar svakome zna ime, gdje je svakog utorka neko slavlje i gdje nitko još nije vidio osobu poput Zoe Hart. U novom okružju Zoe smjesta doživljava kulturni šok, ali pravi je šok čeka kad saznaje da je liječnik koji ju je pozvao u BlueBell preminuo i njoj ostavio pola svoje ordinacije.

Ova komična serija o neprilagođenosti, životu ljudi s mentalitetom velikoga grada u malom gradu te kompliciranim ljubavnim trokutima okupila je zvjezdanu glumačku ekipu koju čine: Jaime King (Rastavljeni Gary, Zabušanti, Sin City, Obožavatelji, Bijeli prah), Wilson Bethel (Generacija ubojica, The Young and the Restless), Cress Williams (Uvod u anatomiju, Hitna služba, Zakon braće, Friday Night Lights, Blizu kuće) i Scott Porter (Friday Night Lights, Dobra žena, Dragi John).

Kako je Zoe pregrizla svoj ponos prihvativši izazov koji je život bacio pred nju te na koje je sve zgode i nezgode naišla, ne propustite pratiti na Doma TV-u od 20. rujna u poslijepodnevnom terminu!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju