Doma TV donosi drugu sezonu serije 'Južnjačko srce' o mladoj liječnici iz New Yorka koju životni put nenadano odvede u mali gradić u Alabami, gdje je prisiljena prilagoditi se potpunom novom načinu života, a usput postane bolja osoba i liječnica.

Doma TV donosi drugu sezonu serije o mladoj liječnici iz New Yorka koju životni put nenadano odvede u mali gradić u Alabami, gdje je prisiljena prilagoditi se potpunom novom načinu života, a usput postane bolja osoba i liječnica. U novoj sezoni, Zoe (Rachel Bilson) se i dalje navikava na svoj novi dom, a sve se zakomplicira kada joj se počne sviđati lokalni loš momak i šarmer.

Rachel Bilson predvodi zvjezdanu glumačku ekipu u ovoj često duhovitoj seriji o nesnalaženju u novoj sredini. Njujorška kirurginja dr. Zoe Hart (Rachel Bilson), nenadano se nađe na mjestu liječnice opće prakse u gradiću BlueBellu u Alabami, gdje se mora dobro potruditi kako bi se naviknula na novi način života, a i mještani se moraju naviknuti na nju.
 


U drugoj sezoni, jezičava dr. Zoe Hart, čiji je pomno osmišljen plan za postizanje uspješne karijeru kardiokirurginje u New Yorku pošao po zlu, sada je i službeno liječnica opće prakse u gradiću BlueBellu u Alabami, gdje se susjedi brinu jedni za druge, gdje poštar svakoga zna po imenu i gdje se svakog utorka održava gradska proslava. Ali mještani i dalje ne znaju što da misle o dr. Hart. Međutim, Zoe neće dopustiti da je to smete jer želi postati najbolja liječnica opće prakse u okrugu. Kada je Zoe tek stigla u ljupki, slikoviti BlueBell, zagrijala se za zlatnog gradskog dečka Georgea Tuckera (Scott Porter) i sukobila se s dr. Brickom Breelandom (Tim Matheson), drugim gradskim liječnikom. U ovoj sezoni, Zoena će prisutnost nastaviti uzrokovati napetosti s Brickovom kćeri Lemon (Jaime King) – slatkom južnjačkom ljepoticom koja se trudi biti pristojna prema Zoe, pogotovo nakon što je George otkazao vjenčanje s njom na sam dan vjenčanja, za što cijeli BlueBell okrivljuje upravo mladu liječnicu.

 

Seriju pratite na Doma TV od 6. studenog u večernjem terminu!
 

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku - Južnjačko srce

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju