Doma TV od 2. travnja donosi treću sezonu popularne serije o mladoj njujorškoj doktorici koja se igrom sudbine preselila u južnjački gradić BlueBell, gdje joj je isprva trebalo dosta vremena da se navikne na potpuno novi način života.

U novoj sezoni, Zoe (Rachel Bilson) se još uvijek nalazi u ljubavnom trokutu između lošeg dečka i „dobrice“, a vidjet ćemo i kakve se sve promjene događaju u životima Zoenih prijatelja i novih sumještana.


'Južnjačko srce' je zabavna dramska serija o ribi na suhom, o životu u malome gradu, velegradskim stavovima i složenim ljubavnim trokutima. I u trećoj sezoni, serija prati priču o njujorškoj kirurginji dr. Zoe Hart (Rachel Bilson) koja se neočekivano nađe u ulozi liječnice opće prakse u BlueBellu, malome južnjačkom gradu. U prošloj sezoni, Zoe je izrazila ljubav zlatnom dečku Georgeu Tuckeru (Scott Porter), no on je bio u vezi s drugom ženom. Kad je veza došla kraju, George je pojurio k Zoe, no zatekao ju je s njezinom povremenom simpatijom i lokalnim lošim dečkom Wadeom Kinsellom (Wilson Bethel). Zoe je stoga nakon svih zavrzlama odlučila da treba odmor od beskrajnog ljubavnog trokuta i odlazi u New York na doista nužan odmor od svega.

 


Na početku treće sezone, Zoe opet živi u New Yorku. Ondje radi u velikoj gradskoj bolnici i viđa se s uspješnim njujorškim romanopiscem – to je život o kakvom je oduvijek sanjala. Ipak, ne može se oteti dojmu da u BlueBellu još ima nekog nedovršenog posla, pa putuje na jug da izgladi stvari. Nažalost, građani nisu previše sretni njezinom odlukom da se opet preseli u New York i dočekuju je u skladu s time. Zoe će se morati dobro potruditi oko njih. U međuvremenu, Lemon Breeland (Jaime King) je preuzela s Wadeom lokalni bar i gril 'Rammer Jammer' ne bi li vratila svoj život na pravi put nakon što ju je prethodno pred oltarom ostavio dotad dugogodišnji dečko i zaručnik George Tucker. Gradonačelnik BlueBella i Zoen najbolji prijatelj Lavon Hayes (Cress Williams) započeo je novu vezu s Lemoninom najboljom prijateljicom i najdražesnijom južnjačkom ljepoticom u gradu. A dr. Brick Breeland (Timom Matheson), Lemonin otac i Zoen partner u ordinaciji, pobjegao je kako bi se vjenčao sa svojom mnogo mlađom zaručnicom. Zoe nije sigurna što budućnost nosi, ali s obzirom na njezinu prošlost, sigurno će biti sočna i vrlo zabavna. Ništa nije nemoguće u ovoj sezoni 'Južnjačkog srca'.

 

Više o seriji i glumcima pročitajte OVDJE

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju